Pentru a profita de toate oportunitățile pe care le oferă dezvoltarea internetului, trebuie mai întâi să creați propriul site, mai ales dacă nu aveți unul deja. În România anului 2015, peste 80% dintre cele 400.000 de IMM-uri active nu au un website, pierzând oportunitatea de a se promova și atrage noi clienți. Asta, pentru că mulți dintre oameni consideră că este dificil să dezvolte și să gestioneze un site propriu, cu atât mai mult managerii și administratorii afacerilor, care au timp limitat.

Într-adevăr, acest lucru poate fi o sarcină dificilă, acesta fiind și motivul pentru care vă invităm să testați o soluție simplă și rapidă pentru atragerea mai multor clienți, prin crearea cu ușurință a unui website de prezentare.

Vă prezentăm uKit

uKit este răspunsul la toate întrebările legate de crearea unei pagini web complete pentru o afacere - prin intermediul acestui serviciu, vă puteți dezvolta cu ușurință un website de prezentare sau un magazin online responsive. Opțiunile excelente oferite de această platformă pentru crearea de site-uri, oferă persoanelor non-tehnice sau cu timp limitat posibilitatea de a-și dezvolta propriul website într-un mod simplu și rapid.

Cu ajutorul uKit aveți control și libertate completă de a dezvolta un site optimizat pentru dispozitivele mobile, care este atât util cât și atractiv din punct de vedere estetic. Acesta va avea toate opțiunile esențiale care vor permite vizitatorilor să vadă conținutul său în mod corect, de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Mai multe despre uKit

Fondat în martie 2014 și lansat în limba română în iulie 2015, uKit își propune să transforme și să îmbunătățească complet modalitatea de creare a unui site pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Tot ceea ce aveti nevoie acum pentru a dezvolta un site este un computer desktop sau notebook, după care vă puteți înregistra direct sau rapid prin intermediul rețelelor sociale. Puteți personaliza site-ul în funcție de necesități cu ajutorul numeroaselor opțiuni, iar prin intermediul interfeței drag-n-drog, aveți libertate totală în controlul parametrilor site-ului. uKit oferă mai multe opțiuni specializate pentru IMM-uri și oferă hosting solid pentru site-ul de prezentare sau magazinul online creat.

Suntem convinși că vizitatorii sau potențialii clienți vor fi foarte mulțumiți de aspectul site-ului - acesta va arăta într-un mod elegant și va fi frumos prezentat pe diverse dispozitive, de la smartphone-uri la tablete.

Acest lucru se poate traduce în conversii, clienți satisfăcuți și comenzi finalizate cu succes. Modelele șabloanelor disponibile au fost realizate de designeri cu o vastă experiență și, prin urmare, oferă toate opțiunile de care are nevoie un website profesionist din zona business.
Prin intermediul platformei, puteți să creați un site care se potrivește nevoilor proprii și, în același timp, care să vă facă plăcere să-l dezvoltați.

Iată câțiva pași simpli pentru a începe imediat crearea unui website de ultimă generație:

Suntem convinși că, prin intermediul uKit, veți avea parte de o experiență fantastică. Vă veți da seama cât de ușoară este crearea unui nou site, chiar dacă nu aveți cunoștințe tehnice, ci doar un PC și o conexiune la Internet. Veți avea libertate totală în modificarea cu ușurință a oricărui element în timp ce creați noul site. uKit oferă 14 zile gratuite, timp în care puteți utiliza la maxim toate opțiunile platformei, după care va urma un singur abonament Premium, care începe de la 4$/lună. Simplu, rapid și accesibil. Haideți alături de noi, să dăm startul revoluției în web design!

Creați un website responsive

Comentariul dvs
ComForm">
avatar