Un Crăciun luminat și un 2013 inspirat!
Ne apropiem cu pași repezi de anul 2013 pe care vi-l dorim să fie cât mai norocos și plin de proiecte de succes. Cu această frumoasă ocazie, dorim să trecem în revistă principalele momente ale anului, dat fiind că am reușit să mai supraviețuim unui alt Sfârșit al Lumii.

2012 a fost unul foarte dinamic, mai ales că s-au petrecut numeroase lucruri interesante cu platforma voastră preferată. Ni s-a spus în ultimii ani că nu s-au adus inovații suficiente de aceea, credem că 2012 a reprezentat un nou început din acest punct de vedere. În ce sens? Probabil s-au făcut cele mai multe lansări și actualizări din ultimii 5 ani ale sistemului. Dar, haideți să facem împreună un sumar al momentelor importante, la care voi ați avut cea mai importantă contribuție.

În prima jumătate a anului a fost lansată autentificarea globală de tip uID, un nou design pentru Lightbox-ul din Albumele Foto și o versiune proaspătă pentru jQuery. În același timp am continuat dezvoltarea activă a modulului Magazin Online, lansând o nouă interfață pentru acesta și alte funcții suplimentare. Am început a doua jumătate cu lansarea celui de-al 22-lea modul al sistemului, cel Video, probabil cel mai așteptat update.

A urmat relansarea programului uCoz afiliere, care oferă posibilitatea tuturor webmasterilor să câștige bani în urma trimiterii unor noi utilizatori către sistemul nostru.

Am continuat cu un nou design pentru Forum-urile uCoz, de la cel în limba română până la cel în limba Engleză, pentru a ne sincroniza cu cererile voastre și cu trend-urile mondiale în design.

Finalul anului ne-a găsit cu alte actualizări, cum ar fi un nou formular de înregistrare cu integrarea rețelelor sociale, posibilitatea de a creea un website direct din pagina principală a uCoz și multe altele, despre care puteți citi aici.

Trebuie să știți că în acest moment există peste 13.000 de website-uri active în limba romănă, care generază în jur de 8 milioane de vizualizări lunar și aproximativ 1 milion de vizitatori unici. Cu alte cuvinte, website-urile aflate în rețeaua uCoz sunt în top 250 cele mai accesate website-uri din România, conform Alexa. Pentru toate acestea vă mulțumim și vă urăm un Crăciun luminat alături de cei dragi. De asemenea, vă dorim un 2013 cât mai norocos, plin de trafic și de vizitatori pe website-urile voastre, alături de noul început al lumii. La mulți ani!
4 Comentarii
avatar
1 ColtuVesel • 16:10, 25 Decembrie 2012
Asa este, 2012 a fost un an bun pentru uCoz si pentru membrii sai... noi categorii, noi optiuni si multe modificari folositoare.
Sarbatori fericite si cat mai multe realizari in anul care vine!
avatar
2 Raver • 16:20, 25 Decembrie 2012
Mulțumim! Anul 2013 va fi și mai bogat în actualizări importante. Printre cele mai așteptate, poate, noul design al Panoului de Control!
avatar
3 Tabacu • 23:57, 02 Ianuarie 2013
Multumim ! Sper ca anul 2013 sa aduca mai mult noroc si sanatate oamenilor si bineinteles mie si familiei mele . Un An Nou Fericit plin de bucuri si noroc
avatar
4 Raver • 16:55, 04 Ianuarie 2013
Mulțumim, asemenea vă dorim.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar