Un simpatic Infografic al actualizărilor uCoz!
Pentru că ne apropiem cu pași repezi de ce de-a 8-a Aniversare uCoz precum și de sfârșitul acestui an, ne-am gândit să vă prezentăm, printr-un Infografic sugestiv, la ce a lucrat echipa de-a lungul ultimelor 9 luni. Astfel, am "dezvelit" tot 9 actualizări majore pe servere, care cuprind inovații, corecții de erori și actualizări minore. După acestea, urmează și alte surprize ce vor marca drumul, în dorința de a conduce ritmul progresului din arena produselor de site building. Pentru o imagine mult mai clară, vă prezentăm toate acestea pe cale vizuală pentru că, nu-i așa, o imagine face cât o mie de cuvinte:

















Ca de fiecare dată, vă invităm să țineți aproape pentru că sigur veți fi încântați de ce va urma iar dacă vă gândiți să începeți un nou website, vă invităm să "furați" câteva idei de aici!
2 Comentarii
avatar
1 Danny • 01:22, 02 Octombrie 2013
multumim eschipei uCoz pentru efortul depus!
Un an foarte bun zic eu :) si inca nu sa terminat.
Keep up the good work B)
avatar
2 Raver • 21:22, 02 Octombrie 2013
Și noi vă mulțumim pentru implicarea activă avută în dezvoltarea website-urilor dar, mai ales, în suportul oferit celorlalți utilizatori. Într-adevăr, mai urmează câteva surprize până la sfârșitul acestui an. Stay tunned!  happy
Comentariul dvs
ComForm">
avatar