Vă invităm la DefCamp
Iarna se apropie cu pași repezi, de aceea, cu această ocazie va crește și timpul petrecut în fața calculatorului. Fie că dezvoltați mai multe website-uri, aplicații sau pur și simplu navigați aleatoriu pe internet, securitatea este deosebit de importantă. Astfel, cu această ocazie, vă invităm la DefCamp, cea mai importantă conferință din domeniul securității informatice, în România. Aici, timp de 3 zile, peste 250 de participanți și speakeri vor dezlega împreună misterele securității și hacking-ului. În același timp, veți înțelege de ce noțiunea de Hacking trebuie privită în sens constructiv, anume de a identifica slăbiciunile din cadrul unor sisteme, pentru a găsi soluții viabile de rezolvare.

Apropo de securitate, probabil știți că sistemul uCoz este unul dintre cele mai sigure Website Buildere în Cloud din lume. Ca o garanție a acestui fapt poate fi privită și originea dezvoltatorilor sistemului, respectiv Ucraina și Rusia, țări cu o prezență importantă pe harta atacurilor informatice mondiale. Dat fiind acest lucru, suntem sigur că ați observat rapiditatea cu care Administratorii uCoz resping atacurile de tip DDoS care au loc uneori, în sistem. Datorită acestei rapidități și eficiențe, uptime-ul serverelor este tot timpul unul ridicat, de peste 99%.

Printre subiectele dezbătute și care pot interesa orice Webmaster sau Administrator se găsesc: Atacuri asupra sistemelor de tip CAPTCHA, Structura internă a PHP-ului, Cele mai importante 10 Soluții de Securitate online și altele. Conferința se adresează tuturor pasionaților de securitate și hacking, începători sau avansați, angajați sau studenți. uCoz susține această conferință la care vă așteptăm în număr cât mai mare, pentru a pătrunde în tainele securității și hacking-ului. Mai multe detalii asupra evenimentului care va avea loc între 30 Noiembrie și 2 Decembrie în București găsiți pe pagina oficială a conferinței.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar