Vă invităm să participați la programul uCoz City Grant!
Există numeroase regiuni sau orașe din România, care nu au o imagine în mediul online. Dintre acestea, unele sunt de o frumusețe nedescoperită, altele nu au un loc de informare pentru locuitori, iar unele nu sunt puse suficient în evidență de website-ul existent. Dacă marea majoritate a orașelor cu peste 50.000 de locuitori au un website sau portal, la cele de dimensiuni mai mici, vom constata că sunt mai puțin cunoscute pe internet. Iar imaginea pe internet este deosebit de importantă, mai ales din punct de vedere turistic și informațional.

Cum ar fi ca orașul sau regiunea ta preferată să aibă un website ori portal? Totul pornește de la dragoste, pasiune și implicare. Astfel, dacă îți iubești orașul, atunci ai pasiunea necesară care te poate ajuta să te implici în realizarea unui website centrat în jurul acestuia.

În plus, este foarte important să ai pe cineva care să te susțină în acest demers. Pentru acest fapt, am lansat programul uCoz City Grant. Compus din 3 etape, programul se adresează tuturor webmasterilor care dețin website-uri ale orașelor sau regiunilor, realizate în platforma uCoz. Dar, și celor care doresc să creeze un website de la 0, fiind începători în web-development. În plus, uCoz oferă mijloacele necesare dezvoltării proiectului (pachete premium, manuale, consultanță SEO, domenii și certificate AdWords pentru promovare), toate în primele două etape ale programului.

Mai mult, toți webmasterii care vor dezvolta suficient website-urile și vor genera suficient trafic, vor intra în cea de-a treia etapă, respectiv concursul City Grant. Aici, participanții vor putea căștiga mai multe premii în bani, de pănă la 1000 EUR. Așadar, vă invităm să dați glas orașului sau regiunii dumneavoastră în lumea largă, prin proiectul uCoz City Grant!

Vă așteptăm cu drag!
2 Comentarii
avatar
1 TotEu • 17:34, 18 Octombrie 2012
A doua etapa cand are loc?
avatar
2 Raver • 14:08, 19 Octombrie 2012
În prima etapă, intră toți cei care doresc să creeze un site de la 0. În schimb, dacă website-ul are ceva vechime, trafic și continut, trece automat la etapa a 2-a.
Site-urile care s-au inscris în prima etapă, sunt evaluate la fiecare două săptămâni astfel că, fiecare participant va primi un e-mail dacă trece de această evaluare. Cea de-a doua fază are loc până pe data de 1 Decembrie, după care va începe concursul respectiv. După ce se încheie și cea de-a doua etapă, vor fi anunțate atât pe Blog cât și pe Forum site-urile care sunt înscrise la concurs. Câștigătorii vor fi aleși ulterior, până pe data de 15 Decembrie.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar