Cum a început totul

Pe data de 23 iunie, după-amiază, am primit următorul mesaj de la administratorii de sistem prin intermediul canalelor de comunicare ale companiei noastre:

Sunt probleme de matrice ale diskului pe s1.uid.me. Tehnicienii noștrii au început restabilirea.

Vă întrebați, ce este s1.uid.me? Acesta este unul din cele două servere specializate pentru găzduirea serviciului guid.uid.me (sau uID.me), care este folosit pentru autentificarea pe website-urile uCoz (dacă nu ați activat opțiunea utilizatori locali) și în Panoul de Control al acestora (dacă nu aveți o parolă de administrare separată), respectiv pentru înregistrarea conturilor uID.me și a website-urilor noi.

Erori de autentificare și înregistrare

În următoarele capturi de ecran veți putea vedea câteva exemple de eroare:

Înregistrarea noilor profile uID s-a restabilit cu succes. Momentan erorile persistă la crearea website-urilor - aceasta poate fi sesizată doar de către utilizatorii ai căror cont uID aparține serverului s1.uid.me. RAID-ul serverului este în curs de restabilire într-un laborator specializat. Din această cauză, oricât de mult ne-am dori să grăbim soluționarea erorilor, acest lucru este peste puterile noastre. Cu toate că situație mult mai complexă decât am evaluat-o inițial, ne așteptăm la o veste bună din partea specialiștilor care se ocupă de remediere.

Vă invităm să continuați în continuare acest articol pentru a vedea care sunt soluțile temporare pe care le puteți utiliza.

Nu pot accesa contul meu de pe website! Ce pot face?

În cazul în care ați încercat să vă autentificați în contul dvs de pe website, dar ați întâmpinat eroarea de mai sus, accesați setările modulului Utilizatori și schimbați tipul butonului de autentificare uID din ”Nou” în ”Vechi”:

După aceea veți putea vedea linkul Formular de autentificare vechi - prin intermediul acestuia vă veți putea autentifica:

Nu pot accesa panoul meu de control! Cum procedez?

Dacă nu aveți o parolă separată de administrator folosită pentru a vă autentifica în Panoul de Control, la accesarea paginii http://nume_site/admin vă veți întâlni cu următorul formular de autentificare:

... iar pe urmă, cu această eroare:

Pentru a rezolva această situație, vă rugăm să ne puneți la dispoziție adresa URL al website-ului dvs în această temă de pe forum sau într-un comentariu la această postare. Noi vă vom schimba formularul de autentificare prin uID cu unul care folosește o parolă de administrator separată.

După ce am schimbat formularul de autentificare, vă rugăm să accesați pagina http://nume_site/admin/456 pentru a vă reseta parola - aceasta va fi utilizată pentru a vă autentifica în panoul de control al website-ului respectiv.

Compensație pentru utilizatorii afectați

Ne pare foarte rău că, după atâtea zile, unii utilizatori ai serviciului nostru încă se confruntă cu această situație neplăcută. În plus, avem și partea noastră de vină deoarece nu am publicat mai devreme acest anunț. Tocmai din aceste motive noi credem că este corect să vă compensăm prin prelungirea abonamentului cu numărul zilelor care sunt necesare pentru a soluționa problemele de autentificare și înregistrare.

Dacă funcționarea website-ului dvs a fost puternic influențată de erorile de pe serverul uID.me, vă rugăm să ne trimiteți adresa URL a website-ului dvs pe e-mailul top@ucoz.net.

Ne cerem scuze din nou pentru toate neplăcerile create și vă apreciem înțelegerea pe care ne-o oferiți în timp ce facem tot posibilul ca situația să fie soluționată în cel mai scurt timp posibil.
Echipa uCoz

6 Comentarii
avatar
0
1 simomarius • 20:12, 03 Iulie 2017
desene4k.ucoz.net
avatar
0
2 Felicia • 20:48, 03 Iulie 2017
Formularul de autentificare a fost înlocuit, vă rugăm să accesați pagina http://desene4k.ucoz.net/admin/456 pentru a vă reseta parola
avatar
0
3 simomarius • 21:24, 03 Iulie 2017
AM MODIFICAT PAROLA MA LASA IN ADMIN DAR PE SITE NU FUNCTIONEAZA!
avatar
0
4 Felicia • 21:42, 03 Iulie 2017
Te rog să-mi confirmi dacă acum funcționează corect sau nu.
avatar
0
5 oneunderground99 • 11:59, 09 Iulie 2017
http://www.efilmeonline.org/ pe site a trebuit sa imi fac un nou cont, ca pe cel vechi imi dadea eroare ca in pozele de mai sus, iar dupa cateva zile vad ca numai merge sa ma loghez nici in control panel imi apare "Autentificare prin uID" si tot nu imi merge.
avatar
0
6 Felicia • 10:07, 10 Iulie 2017
Bună. Utilizează formularul http://uid.me/remind_pass/ pentru recuperarea parolei iar apoi autentifică-te în CP prin ucoz.ro - dacă tot nu reușești, revino cu un mesaj.
Comentariul dvs
avatar