uCalc

Durează doar câteva minute pentru a crea un calculator, trebuie doar să trageți elementul dorit în zona de lucru a editorului vizual.

Nu trebuie să aveți cunoștințe de programare sau să apelați la serviciile unui designer. Cu ajutorul uCalc, puteți crea calculatorul care vă va ajuta să economisiți timp și bani pentru afacerea dvs.

După ce ați creat calculatorul, veți primi codul aferent acestuia, pe care trebuie să-l includeți pe website — îl adăugați o singură dată iar toate modificările ulterioare realizate în cadrul uCalc vor fi aplicate în mod automat. Acesta poate fi utilizat și în cadrul altor platforme, precum Wordpress, Joomla, Wix, Drupal, ModX, OpenCart, Magento, etc.

Creați-vă calculatorul acum!

Avantaje

 • Iată cum arată un calculator uCalc și formularul pe website-ul dvs.:

  Demo Calculator și formular

  Cât costă?

  uCalc oferă două variante: cea Gratuită și cea All Inclusive. Versiunea gratuită oferă funcțiile de bază, în timp ce cea tip premium oferă acces la opțiunile avansate și numeroase alte avantaje:

  După expirarea abonamentului, calculatorul va trece în varianta gratuită și va funcționa, la fel ca înainte — doar opțiunile premium vor fi dezactivate. Acestea pot fi reactivate oricând, în momentul achitării abonamentului - în plus, cu cât perioada acestuia este mai mare, reducerea de care veți beneficia va fi mai mare.

  Pentru a testa calculatorul la potențialul său maxim, puteți utiliza perioada de probă gratuită de 7 zile, care vă va oferi acces la toate opțiunile premium.

  Pentru a sărbători lansarea versiunii în limba engleză, v-am pregătit și o surpriză specială: utilizați codul promoțional WELCOME și veți beneficia de o reducere de 50% la abonament. Grăbiți-vă! Codul este valabil până pe 30 iunie.

  Creați-vă propriul calculator acum!

  Întrebări?

  Ca de obicei, suntem aici să vă oferim ajutor! Dacă aveți neclarități sau sugestii, nu ezitați să contactați echipa de Asistență tehnică.

  Comentariul dvs
  avatar