Pagina pentru adăugarea/modificarea intrărilor

pentru modulului Director de Articole

Administrarea design-ului modulului Director de Articole este mai ușoară ca oricând: acum pagina pentru adăugarea/modificarea intrării este mai flexibilă atât în ceea ce privesc setărilor, cât și design-ul. Profitați de această actualizare și aduceți-vă ideile la viață prin intermediul unui nou șablon din cadrul secțiunii Administrare design:


Șablonul Aspectul intrărilor similare

pentru toate modulele

Această noutate a fost îndelung așteptată de către o parte din utilizatorii noștri — Aspectul intrărilor similare, un șablon multifuncțional pentru toate modulele din cadrul sistemului. Astfel, aspectul postărilor afișate cu ajutorul variabilei $RELATED_ENTRIES$ este unul mai plăcut și versatil.

De asemenea, ne-am asigurat că toate codurile existente continuă să funcționeze pe website-ul dvs. în mod corect. Dacă veți deschide șablonul Aspectul intrărilor similare, veți descoperi un șir standard de cod care este acum utilizat pentru a afișa intrările similare:Șablonul poate fi utilizat pentru toate modulele.
Din acest motiv, codurile care funcționează în cadrul acestuia sunt, de asemenea, universale:

Codul $USER_AGENT_PDA$

în aspectul intrărilor

$USER_AGENT_PDA$ este un steag care permite detectarea unui browser mobil (true/false). Am primit cerințele voastre și, de aceea, l-am adăugat în cadrul următoarelor șabloane:

Erori remediate

Comentariul dvs
avatar