Avem trei noutăți pentru voi!

Aspect nou în șablonul Profil

Am redimensionat aspectul standard al șablonului profilului utilizatorului din cadrul modulului Utilizatori la configurarea acestora:

Aspectul ferestrei de profil (pop-up) și a mesajelor privare → într-o nouă fereastră / În fereastra curentă

De asemenea, am adăugat o opțiune pentru a restaura 4 șabloane standard concomitent atunci când un nou aspect pentru profil este stabilit:

Șabloane activate prin $CODES$ pentru ferestrele pop-up

Codurile operaționale de sistem care sunt obișnuite pentru majoritatea paginilor multifuncționale, au fost adăugate și în cadrul tuturor ferestrelor tip pop-up menționate mai sus. Asta înseamnă că, începând de acum, puteți utiliza codurile standard, de exemplu, în cadrul șabloanelor Mesaje private și să vă creați propria pagina personalizată, astfel încât design-ul acesteia să fie similar cu celelalte pagini din cadrul website-ului. Sau, puteți modifica setările aspectului ferestrelor pop-up și să recreați șablonul pentru a avea o pagină precum:

Sincronizarea profilului website-ului cu pagina uID

Pe lângă noul aspect al profilurilor, am făcut un pas înainte pentru a asigura un nivel mai mare de independență pe website-urile cu autentificare prin uID. Acum puteți modifica Sexul sau Data nașterii direct în cadrul setărilor profilului, fără a mai fi necesar să accesați pagina uID:

Ce urmează? Vă pregătim noi actualizări interesante pentru modulul Utilizatori, așadar, stați pe aproape pentru noutăți! :) Și, ca de obicei, nu ezitați să ne oferiți feedback-ul vostru printr-un comentariu la această postare!

3 Comentarii
avatar
0
1 Adrian • 00:00, 18 Iunie 2017
Ar fi ok o sectiune separata pentru profilele sociale ale utilizatorului si sa se faca ceva actualizari la sectiunea premii.
avatar
1
2 Felicia • 21:40, 18 Iunie 2017
Mulțumim pentru sugestii. Acestea au fost transmise către echipa de dezvoltare.
avatar
0
3 Adrian • 18:50, 19 Iulie 2017
Multumesc!
Comentariul dvs
avatar