Butonul “Actualizare” pentru a modifica data publicării intrării

În continuare, scopul nostru este de a dezvolta cele mai populare module din cadrul sistemului. După ce am lansat o nouă funcție care vă permite să fixați intrările în partea de sus, am adăugat o altă opțiune importantă în cadrul modulului - de acum, fiecare proprietar de site poate oferi utilizatorilor săi posibilitatea de a actualiza data la care aceștia și-au postat anunțurile pe website.

În mod standard, sistemul activează automat această opțiune pentru toți utilizatorii, începând cu grupul “Verificați”. Grupurile care au dreptul de a modifica toate anunțurile vor avea, de asemenea, posibilitatea de a actualiza data pentru fiecare anunț de pe website.

După ce această opțiune a fost activată și permisiunile necesare pentru grupurile de utilizatori au fost setate, aceștia vor putea vedea o nouă pictogramă în bara de administrare a intrării:

În plus, prin utilizarea codului de sistem <?$UPDATE$(‘Actualizare’)?>, puteți crea acum un buton separat, personalizat, pentru actualizarea datei intrării:

Textul din interiorul butonului este inclus în codul de sistem, iar o clasă separată CSS vă va ajuta să modificați, cu ușurință, aspectul acestuia.

Erori remediate

Asta este tot pentru moment! Revenim în curând cu noi actualizări :) 

Comentariul dvs
avatar