Opțiunea de Auto transfer din grupul Utilizatori în cel Verificați există de ceva timp în cadrul constructorului, dar acum am recreat total această funcție și am adăugat posibilitatea de configurare flexibilă a transferului automat a utilizatorilor.

Înainte:

După:

Setările noi oferă posibilitatea de a crea un număr nelimitat de condiții pentru autotransfer (în concordanță cu numărul de grupuri de pe website).

Actualizare funcție ‘intrări similare’

Această opțiune ce dezactivează sortarea intrărilor similare după dată a fost adăugată în cadrul setărilor modulului Căutare.

Are efecte asupra operării intrărilor similare din toate modulele, incluzând Magazinul online. Dacă numărul intrărilor similare depășește numărul stabilit în codul (în exemplu, mai mult de 10), are loc o rotație a șirului cu intrări similare, în baza ID-ului postării. Aceasta permite afișarea diferitelor întrări pentru documentele care au același set de tag-uri.

Codul de sistem $MODULE_ID$ a fost adăugat în șablonul general pentru intrări similare și permite afișarea identificatorului modulului pentru intrare.

Actualizări & erori remediate

Asta este tot pentru moment. Mai multe actualizări vor urma în curând :)

Comentariul dvs
avatar