Utilizatorii care au folosit filtrele în cadrul magazinelor online, cu siguranță au întâlnit următoarele dificultăți:

Când sunt mai multe produse în magazin, cum le puteți diferenția unul de celălalt? Opțiunea Compararea produsului este acum disponibilă în cadrul modulului Magazin online.

Nevoia pentru o filtrare mai avansată și un sistem de selectare a produselor a apărut datorită proprietarilor de magazine online. Așadar, astăzi ne face plăcere să vă prezentăm cele două opțiuni mult așteptate!

Filtre noi

Produsele sunt filtrate de către utilizatori, în funcție de valorile caracteristicilor. Diferența principală este că o caracteristică este predefinită de către o specificație, iar specificațiile sunt unite în grupuri.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să atribuiți un grup de specificații la categorii. Apoi, noile filtre vor fi disponibile pe pagina de produs, sub tab-ul Specificații.

Când valorile specificației alese nu sunt suficiente, puteți adăuga caracteristici personalizate și crea o nouă specificație.

După aceasta, o nouă variabilă $SPEC_FILTER$ care afișează o secțiune de filtru va fi disponibilă în cadrul șablonului Catalog produs:

Comparare produse

Noul sistem de filtrare stă la baza funcției de comparare a produsului. Aceasta este realizată de către caracteristicile stabilite în cadrul noului sistem de filtrare.

În timp ce navigăm printr-un catalog, un utilizator poate adăuga produse pentru a le compara:

Apoi, dând click pe butonul Compară, utilizatorul este transferat pe pagina de comparare a produsului:

Această pagină este disponibilă la următoarea adresă: /shop/compare.

Atunci când produse din diferite grupuri sunt adăugate pentru comparare, ele sunt împărțite după tab-uri:

Ghid configurare

Filtre Comparare produse

Comentariul dvs
avatar