Calitatea de compresie a imaginilor JPEG

Cu ajutorul acestei noi opțiuni, acum este posibil să controlați calitatea de compresie a imaginilor adăugate în cadrul modulelor. Puteți decide dacă doriți să economisiți spațiu pe disc prin compresie ridicată sau să adăugați imaginile fără a le comprima și fără a pierde din calitate. Această opțiune este disponibilă în cadrul setărilor modului:


Notă: Setarea de calitate pentru filigran are prioritate în fața imaginii.

Actualizarea este disponibilă momentan doar în cadrul modulului Director de articole. Dar nu vă faceți griji - în curând vafi adăugată și în cadrul celorlalte module.

$IMG_URL1$ – $IMG_URL50$
...dar și ALT și TITLE

Ne-ați scris de ceva timp solicitând această nouă opțiune iar astăzi ne face plăcere să vă anunțăm lansarea acesteia — 40 de coduri noi pentru a lucra cu imaginile în cadrul modulelor!

De acum, codurile imaginii, ALT și TITLE sunt complet funcționale în cadrul șabloanelor Personalizare design pentru până la 50 de imagini (în funcție de limita stabilită pentru numărul de imagini ce pot fi încărcate).

Această actualizare este disponibilă pentru toate modulele.

Acces privat la Albumele Foto

Cei care utilizați în mod frecvent albumele private în cadrul modulului Albume foto, iată erorile care au fost remediate din cadrul acestuia:

Alte erori remediate

Toamna a venit deja și noi pregătim multe alte noutăți! Revenim în curând cu alte actualizări! :)

Comentariul dvs
avatar