Noua pagină 'În curând'

Această solicitare a fost una destul de des întâlnită în ultima perioadă și suntem siguri că o veți aprecia. Noul șablon este disponibil în cadrul secțiunii Utilizatori -> Personalizare Design:

De ce este necesară?

Dacă vă actualizați în mod regulat website-ul, adăugați noi opțiuni sau modificați design-ul acesteia, cu siguranță închideți temporar site-ul pentru a putea implementa toate aceste elemente, astfel încât utilizatorii dvs. să vadă direct rezultatul final. În această situație noua pagină vă vine în ajutor - ea vă poate informa vizitatorii cu privire la momentul în care site-ul va fi din nou disponibil. În plus, aveți posibilitatea să personalizați pagina, pentru a se potrivi cu design-ul site-ului sau chiar să adăugați un câmp de abonare, astfel încât să vă puteți anunța utilizatorii că website-ul este pregătit să primească noi vizite.


Notă: Dacă website-ul dvs. este unul cu vechime și are o poziție bună în cadrul motoarelor de căutare, vă recomandăm să-l închideți pe o perioadă cât mai scurtă de timp, și doar dacă este absolut necesar, pentru a nu afecta poziția acestuia.


Cel mai potrivit moment pentru a utiliza această pagină este atunci când vă lansați website-ul. În primul rând, acesta nu a fost încă indexat, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru SEO iar, în al doilea rând, o astfel de pagină menține ridicat interesul vizitatorilor, aceștia revenind pe pagină pentru a vedea rezultatul final, mai ales dacă este afișat și un cronometru mare care contorizează timpul rămas! :)


Noua fereastră de autentificare uID

Această actualizare include 2 etape importante către îmbunătățirea procesului de autentificare uID.

1. Un nou design pentru fereastra de autentificare

2. Fereastră intermediară de autentificare

Doriți să vă deconectați de la profilul uID pentru a vă autentifica cu un altul? Acum este mult mai ușor - nu mai este necesar să accesați uID.me pentru aceasta - fereastra intermediară vă oferă opțiunea de a schimba utilizatorul. De fiecare dată când vă autentificați, sistemul vă va întreba dacă doriți să continuați autentificarea în contul actual sau doriți să-l modificați.


Notă: Dacă vă autentificați prin introducerea adresei de e-mail/parolei, nu mai este necesară o acțiune suplimentară pentru confirmare.


În plus, puteți accesa mult mai ușor propria pagină uID, dând click pe numele complet din fereastra de confirmare.

Colecția de avatare actualizată

Iată cele 17 categorii noi de avatare, disponibile în 2 dimensiuni: 100x100 px și 180x180 px.

   
   
   
   
   

Notă: Toate avatarele vechi sunt, în continuare, disponibile la adresa lor, dar nu mai pot fi selectate nici din Panoul de Control, nici pe website-uri.


Colecții personalizate de avatare

Crearea de colecții personalizate, dar și redenumirea categoriilor existente nu a fost mai ușoară ca pțnp acum!

… și alte erori remediate

Ca de obicei, orice păreri sau sugestii sunt binevenite! Ne revedem în curând cu alte noutăți ;)

Comentariul dvs
avatar