ALT și TITLE pentru modulul Albume Foto

Mulți dintre utilizatorii noștri ne-au întrebat când vom adăuga aceste setări și în cadrul modulului Albume Foto. Așadar, iată că am luat măsuri în această privință:

Dacă aveți sugestii cu privire la ce alte opțiuni doriți să adăugăm, în viitor, în cadrul modulului, nu ezitați să ne lăsați un comentariu în acest sens.

Erori remediate și alte actualizări

Și, în final ... îmbunătățirea instrumentului de încărcare a imaginilor!

Aceasta este o actualizare importantă și complexă din punct de vedere tehnic deoarece a remediat numeroase situații în ceea ce privește miniaturile imaginilor adăugate. În plus, noul instrument crește în mod considerabil calitatea compresiei unei imagini, ajustează filigranul și vă permite să redimensionați imaginile încărcate.


Noul instrument pentru încărcarea imaginilor este disponibil doar în modulul Magazin Online și nu se regăsește pe unele servere. Facem tot posibilul ca acesta să fie disponibil, în cel mai scurt timp, și în cadrul celorlalte module și servere.


Dacă aveți întrebări, sugestii sau comentarii, nu ezitați să ne lăsați un mesaj mai jos. Așteptăm cu mult interes feedback-ul dvs.!

1 Comentarii
avatar
0
1 cocapissy2013 • 21:44, 21 Iunie 2016
tongue
Comentariul dvs
ComForm">
avatar