Poate că nu le-ați văzut vreodată, însă, chiar și așa, le-am făcut mult mai utile și cu un aspect modern.

Până în prezent, aceste pagini nu aveau un design optim sau o semnificație clară, iar unele dintre acestea, de exemplu: pagina "Site-ul nu a fost găsit", erau afișate utilizatorilor ca răspuns pentru mai multe tipuri de acțiuni, chiar și pentru introducerea greșită a URL-ului.

Acum, toate aceste defecte au fost rezolvate, iar paginile nu numai că au devenit simpatice, dar sunt și mult mai informative - am adăugat link-uri către formularele de contact ce vă vor fi utile în fiecare situație.

În plus, veți găsi instrucțiuni cu privire la ce aveți de făcut dacă vedeți mesajul că website-ul dvs este dezactivat, blocat sau inexistent.

Mai jos sunt câteva exemple ce ilustrează cum arătau paginile înainte și cum arată acum acestea:

Blocarea paginii:

era

a devenit


Pagina 'Site-ul nu a fost găsit':

era

a devenit


Pe paginile de dezactivare și reactivare veți găsi informații utile despre cum să evitați ștergerea acestuia și unde să găsiți mesajul de reactivare:


În ceea ce privește pagina standard 404 ce este afișată atunci când încercați să accesați o pagină inexistentă, veți avea în continuare posibilitatea să vă adăugați propria pagină prin intermediul Managerului de Fișiere. Aceasta e singura pagină de sistem ce poate fi personalizată. Mai multe actualizări vor urma în următoarele zile..

2 Comentarii
avatar
1 Luana • 01:21, 12 Aprilie 2014
I think.....
avatar
2 Raver • 19:28, 02 Mai 2014
ce anume?
Comentariul dvs
ComForm">
avatar