Actualizare SEO Magazin Online

Ce reprezintă?

Această actualizare vine cu un instrument nou și extrem de util, care are scopul de a crește flexibilitatea modulului Magazin online. Acesta permite utilizatorilor să administreze generarea tag-urilor Title & Description pentru Paginile produsului în cadrul propriului magazin, aducând un plus în ceea ce privește optimizarea SEO pentru acest modul.

Cum funcționează?

Cu aceste setări noi, proprietarii de magazine online sunt invitați să-și administreze în mod independent șabloanele care se vor aplica atunci când sistemul va crea tag-ul Title și meta tag-ul Description. Există și 5 șabloane recomandate din care utilizatorii pot alege varianta preferată.

Un exemplu de cum va arăta această nouă opțiune (Panoul de Control -> Magazin online -> Setări SEO):


Mai mult, la cererea unei mari părți a utilizatorilor noștri, am adăugat și o nouă opțiune în ceea ce privește formatul Datei din cadrul fișierului XML care conține comenzile exportate (Panoul de Control -> Magazin online -> Setările modulului). Utilizatorii pot alege, printre altele și ZZ.LL.AAAA.



Alte erori remediate

Pe lângă actualizarea modulului, avem și o serie de erori remediate:

Acestea sunt actualizările majore din ultima perioadă și care, sperăm noi, vă vor fi deosebit de utile! Noi vă invităm să ne urmăriți în continuare, pentru că în curând vor urma și alte noutăți!

4 Comentarii
avatar
0
1 Admin4428 • 19:14, 15 Iulie 2015
Buna ucoz si bravo pentru tot ce faceti.
De ce nu actualizati si celelalte module ale siteului gen director de fisiere sau de articole, directorul de siteuri si restul ca sa fi la fel de optimizate seo ca si modul magazin? ar ajuta si mai mult userii ucoz.
avatar
0
2 Raver • 20:51, 16 Iulie 2015
Mulțumim pentru cuvintele frumoase Admin4428. Pregătim o serie de actualizări ce vor fi lansate până la sfârșitul verii, însă echipa vrea să o facă sub formă de "surpriză". Revenim în curând cu noutăți și mulțumim de sugestie!
avatar
0
3 Nexx • 14:42, 20 Iulie 2015
Asta este de bine si ma bucura sa aud asa ceva. Dar un lucru destul de deranjator pe care sper sa il rezolvati este picatul serverului. Nu foarte des ce e drept dar pentru un urias ca ucoz nu prea da bine astfel de probleme. Fie mentenanta, fie atacuri. Am servicii platite de la ucoz si nu ma incanta astfel de probleme mai ales cand siteul este pentru afaceri nu doar un simplu blog sau forum.

La cat mai multe bune.
avatar
0
4 Raver • 20:23, 20 Iulie 2015
Mulțumim pentru sugestii Nex. Într-adevăr, au mai fost situații izolate, precum și unele care au presupus lucrări periodice de mentenanță a serverelor, pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite.
uCoz oferă o lună gratuită pentru orice utilizator premium, a cărui website nu a putut fi accesat mai mult de 24 ore, iar mai multe detalii se găsesc aici. Dacă ai alte întrebări sau ai nevoie de informații suplimentare, dă-ne te rugăm de știre!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar