Descărcați aplicația de pe Google Play

 

 

Noțiuni teoretice

 

Deoarece gradul de conectare la Internet prin intermediul dispozitivelor mobile a crescut din ce în ce mai mult în ultima perioadă, ne străduim ca website-urile noastre să fie cât mai ușor de accesat și utilizat pentru cei aflați în mișcare. Din acest motiv, toate noile șabloanele pe care le-am lansat recent și le vom lansa pe viitor vor fi responsive - se adaptează cu ușurință pe orice dispozitiv mobil.

În plus, a apărut și ultimul trend în domeniu: nu mai este suficient să aveți un website - trebuie să aveți și o aplicație mobilă. Cu toate acestea, trebuie să ne punem o întrebare: care ar fi numărul de aplicații instalate pe mobil/tabletă pe care-l considerați optim? Cât de des utilizați aplicațiile adăugate începând cu cea de-a doua pagină a telefonului mobil? Chiar credeți că aveți nevoie de o aplicație separată pentru fiecare website pe care-l vizitați din când în când?

Cu siguranță ar fi destul de confortabil ca un portal mare de știri să aibă propria aplicație pentru utilizatorii care citesc știrile zi de zi; sau pentru un lanț de restaurante ce are zeci de locații în orașul dvs. În majoritatea cazurilor însă, o aplicație separată este deja prea mult. Chiar dacă un site sau o companie are propria aplicație, aceasta va fi utilizată destul de rar, poate înafară de creatorul acesteia și alte câteva persoane - în același timp trebuie să ținem cont de faptul că realizarea acesteia necesită timp, efort și o investiție financiară.

Totuși, este posibil să existe o nevoie reală de a fi la curent cu diverse știri sau informații de pe mai multe website-uri. Din acest motiv, ne-am decis să dezvoltăm o aplicație ce vă permite adăugarea de website-uri, să alegeți secțiunile de interes și să obțineți informațiile cât mai rapid și în formatul potrivit. În plus, pentru website-urile uCoz este posibil chiar să vă gestionați și mesajele private.

Așadar, proprietarii de website-uri au posibilitatea de a oferi această aplicație utilizatorilor săi pentru a urmări noutățile direct de pe telefonul mobil (pe scurt, de a se abona la website-urile lor). Această opţiune va avea cu siguranță un efect pozitiv în ceea ce privește rata de revenire a utilizatorilor pe website, nefiind necesar ca vizitatorii să instaleze o nouă aplicație pentru fiecare website în parte. Atunci când utilizatorul instalează aplicația, prin intermediul link-ului de pe website-ul dvs, acesta va fi adăugat în mod automat în lista My Sites - astfel, nefiind necesare acțiuni suplimentare pentru abonare.

 


Răspunsuri pentru întrebările preconizate:

 

— Când va fi disponibilă versiunea iOS?

— Aceasta este în curs de dezvoltare, iar perioada dintre lansarea versiunii pentru Android și cea pentru iOS este de aproximativ o lună și jumătate.

 

— Veți creea o aplicație pentru administrarea și moderarea unui website?

— Da, dar din păcate nu se preconizează a fi gata mai devreme de 6 luni. Dar vă puteți aștepta la un nou Panou de Control mai responsive - veţi lucra mult mai uşor cu acesta prin intermediul dispozitivelor mobile, în special de pe tablete.

 

— Am niște sugestii cu privire la aplicație, dar și unele erori de raportat. Unde pot trimite aceste informații?

— Adăugați-le în cadrul unui comentariu la acest articol iar acestea vor fi luate în considerare şi remediate în cel mai scurt timp.

 

 

Mai multe informații cu privire la aplicație:

 

În prezent, aplicația permite utilizarea uCoz dar și Joomla, Wordpress, DLE și multor alte website-uri cu feed-uri RSS.



 

Este foarte ușor să adăugați un website în aplicație: e suficient să adăugaţi URL-ul acestuia iar dacă site-ul este suportat de aplicație, veți putea alege imediat secțiunile și categoriile știrilor de care sunteți interesați:

 

 

În plus, aveţi posibilitatea de a stabili rata de refresh, modul în care va fi încărcat conținutul și pe ce perioadă va fi păstrat acesta.

 

 

Lista website-urilor poate fi aranjată după preferințele personale (un site poate fi eliminat la fel de uşor ca la adăugare), iar postările preferate pot fi mutate în lista de Favorite (Favourites) unde veţi putea să le accesaţi oricând.

 

 

Utilizatorii uCoz vor aprecia cu siguranță și posibilitatea de a se abona la mesajele private trimise pe website-urile adăugate, astfel încât să le primească direct în cadrul aplicației. În cazul nevoii de a fi la curent în permanenţă cu un număr mare de website-uri, atunci veți găsi extrem de utilă această opțiune.

 

 

Sperăm să extindem funcționalitatea acesteia în viitorul apropiat, astfel încât să puteţi beneficia de cât mai multe funcţii utile. Momentan se lucrează la următoarele opțiuni: posibilitatea de a citi cu ușurință forumurile uCoz și de a primi rapid noile intrări și comentarii ale utilizatorilor. De asemenea, există numeroase idei ce vor face această aplicație mult mai intuitivă și uşor de utilizat.

 

 

Utilizatorii Android pot descărca aplicația de la: http://u.to/PrhmCA

 

 

 

Părerea dvs este foarte importantă, de aceea vă rugăm să lăsați comentariile și sugestiile cu privire la aplicație în cadrul Magazinului Google Play - vom face tot posibilul să implementăm cele mai utile și mai interesante idei.

 

Nu uitaţi: aceasta este o versiune beta aşa că vă rugăm să nu ne judecați doar în baza posibilelor erori. Momentan această aplicaţie nu este promovată - am prezentat-o doar celor mai devotați utilizatori. :)

2 Comentarii
avatar
0
1 Aurelian • 19:04, 04 Decembrie 2014
Este o idee buna,
dar intrebarea mea este, daca am cumparat un plan premium si am vizitatori pe site care intra de pe gadgeturi mobile le mai arata bara care le prezinta acest program?
avatar
0
2 Felicia • 23:30, 04 Decembrie 2014
Bannerul respectiv nu este o reclamă și poate fi dezactivat prin intermediul Panoului de Control al site-ului personal -> Setări -> Personalizare bannere anunțuri -> debifați opțiunea "Oferiți utilizatorilor posibilitatea de a se abona la știrile site-ului prin aplicația My Sites" (http://screencast.com/t/vM4PLCzl).
Însă este bine să iei în considerare faptul că această aplicație poate fi de ajutor utilizatorilor tăi, deoarece le permite să urmărească mai ușor actualizările de pe website-ul tău.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar