Aplicația My Sites pentru iOS

DESCARCĂ APLICAȚIA!


La fel ca celelalte versiuni, cea pentru iOS este complet compatibilă cu website-urile uCoz, WordPress, DLE, Joomla, precum și alte site-uri care au un feed RSS.

Vă veți putea bucura de noutățile din cadrul portalurilor/blog-urilor preferate, într-o manieră plăcută, astfel încât să puteți fi la curent cu acestea. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați website-ul dorit în cadrul aplicației și, dacă acesta este compatibil, veți putea urmări imediat știrile și evenimentele care vă interesează.

Setările aplicației vă permit să selectați numărul de postări care doriți să le păstrați, stabili dimensiunea font-ului, perioada de refresh, precum și procedura pentru descărcarea conținutului.

În plus, utilizatorii uCoz se pot abona cu ușurință la mesajele private trimise prin intermediul site-urilor uCoz, astfel încât să poată primi și răspunde la acestea direct prin intermediul aplicației.

Ați citit un articol care v-a plăcut? Puteți să-l adăugați oricând la Favorite, astfel încât să-l citiți din nou, mai târziu.

Actualmente, aplicația este la prima versiune, așadar încă nu am ajuns la stadiul de perfecțiune. Din acest motiv, vă suntem recunoscători pentru orice critici constructive, păreri sau sugestii cu privire la versiunea iOS a aplicației. Așteptăm cu un real interes toate părerile dvs.!

Aplicația My Sites este, de asemenea, disponibilă și pentru:

Android și Windows Phone

Comentariul dvs
ComForm">
avatar