Echipa uCoz a creat un şablon de Crăciun pentru website-urile voastre!

Varianta Gratuită Varianta Premium



Mai multe informaţii cu privire la şablon

Așteptăm cu nerăbdare Sărbătorile de Iarnă, când familia se adună, casele sunt decorate cu nenumărate luminițe, aerul este împânzit de mirosul brazilor de Crăciun, de cel al prăjiturilor și plăcintelor, iar noi ne putem bucura în sfârșit de câteva zile libere :)

Designerii noștri s-au decis să împărtășească cu toată lumea spiritul Sărbătorilor, așa că au creat un șablon de Crăciun, ce conține ilustrații și poze realizate special pentru această ocazie.

Ei nu au creat doar șablonul, ci s-au decis să împărtășească cu noi toți procesul de creație, să ne arate cum au fost desenate, programate, discutate. Au făcut tot posibilul să creeze un șablon superb și sperăm să vă placă și vouă la fel de mult!

Versiunea gratuită a șablonului permite utilizarea pentru Știrile site-ului, Blog, Albume Foto și Formularele de E-mail, iar versiunea premium extinde utilizarea acestuia și pentru modulele Forum și Magazin online!

 

Cum au creat uDesignerii șablonul :)

Ea este Alexandra, designer-ul din Ucraina care a creat ilustrațiile de Crăciun și persoana care ne-a inspirat să realizăm acest proiect!

Pregătirea șablonului până la cele mai mici detalii.



Și un proces intens de discuții. Băieții de la biroul din Cherkassy, Ucraina de la stânga la dreapta: Alex - programator web, Alex - designer, Tyoma - un al programator web. Iar Marianna, chiar dacă nu se vede în poză, realizează un alt task extrem de important: imortalizează procesul prin fotografii!

Discuții cu privire la ce ilustrații ar trebui utilizate pe pagina principală și care în modulul Magazin Online :)



Șablonul este disponibil deja pentru descărcare și sperăm să vă placă acest mic cadou pentru Sărbători! :)

Varianta Gratuită Varianta Premium

Instrucțiunile în limba română pentru instalarea șablonului în Varianta Gratuită sunt disponibile aici, iar cele pentru varianta Premium aici.

 

2 Comentarii
avatar
0
1 Marian • 03:06, 17 Decembrie 2014
De ce şi-ar schimba cineva design-ul doar pentru câteva zile?
Eu am observat că schimbările de design, fără logică, nu sunt bineprimite de vizitatorii recurenţi.
Mi se pare o măsură INUTILĂ!

Sunt veşti despre actualizarea panoului de control?
avatar
1
2 Raver • 08:46, 17 Decembrie 2014
Pot fi utilizatori care au magazine online, spre exemplu, și vor să intre în spiritul sărbătorilor pentru două săptămâni sau poate chiar o lună, și să ofere o experiență nouă, doar pe această perioadă. Dacă ne uităm în piață, multe dintre business-urile din zonă au motive de sărbători integrate în template-urile lor.

Înafară de acestea, mai pot fi și bloguri sau site-uri de știri care primesc mulți vizitatori și vor, la fel, să intre în spiritul sărbătorilor. Cum am mai spus, depinde foarte mult de profilul site-ului.

Referitor la Noul Panou de Control, acesta va fi lansat până la sfârșitul acestei ierni, adică, cel târziu în Februarie 2015.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar