Considerați că aveți nevoie de mai mult spațiu? Câmpurile standard nu vă sunt suficiente? Atunci această actualizare reprezintă soluția perfectă pentru dvs. - este extrem de utilă în organizarea postărilor de pe website-ul personal.

Pentru moment, această actualizare se referă la modulele: Știrile site-ului, Panoul de anunțuri, Directorul de site-uri, Video și Jocuri Online.

Am adăugat o nouă opțiune în cadrul secțiunii Setările modulului – Câmpuri personalizate suplimentare. Când este activată, aceasta permite administratorului să stabilească numărul necesar de câmpuri suplimentare (ținând cont de anumite limite).

Câte câmpuri suplimentare pot fi adăugate?

Aceste limite sunt provizorii pentru moment și vor fi revizuite în viitor.


Care este scopul câmpurilor suplimentare? Cum funcționează?

Utilizarea câmpurilor suplimentare este extrem de ușoară. Atunci când opțiunea Câmpuri suplimentare personalizate este activată, codurile $OTHER6$ - $OTHER30$ devin disponibile în cadrul secțiunii Personalizare design (numărul depinde de limitări).

Ca și înainte, în cadrul setărilor modulului aveți posibilitatea de a modifica denumirea câmpurilor suplimentare utilizate, precum și să le rearanjați și să le configurați în funcție de necesitățile dvs. Este posibil să alocați un nume personalizat tuturor câmpurilor în cadrul secțiunii Înlocuirea frazelor standard. Cu ajutorul acestei opțiuni, puteți crea formulare complexe pentru adăugarea postărilor special create în funcție de tematica website-ului personal.

Întrebări și răspunsuri

Î: Va exista această opțiune și în cadrul altor module?

R: Da. În primul rând am adăugat această opțiune în cadrul modulelor care au deja câmpuri suplimentare. În viitorul apropiat vom introduce câmpurile suplimentare și pentru celelalte module.


Î: Dacă abonamentul îmi expiră, voi pierde toate modificările făcute?

R: Nu. Dacă planul achiziționat vă expiră în curând, toate informațiile adăugate în cadrul câmpurilor suplimentare vor fi salvate. Puteți modifica fiecare postare adăugată anterior, dar pentru postările noi veți avea la dispoziție doar 3 câmpuri suplimentare. După ce veți achiziționa un nou pachet premium, restricțiile vor fi eliminate.


Î: Am activat câmpurile suplimentare pentru modulele Video/Jocuri Online, dar nu le pot găsi. Ce trebuie să fac?

R: Modulele Video & Jocuri Online au un șablon separat – Formular pentru adăugare/editarea intrărilor. Este necesar să adăugați codurile câmpurilor corespunzătoare în cadrul șablonului pentru ca acestea să fie afișate. De exemplu:

<?if($OTHER6$)?>
  $OTHER6$
  <tr><td height="10" class="manTdSep" colspan="2"><hr class="manHr" /></td></tr>
<?endif?>

Câmpurile suplimentare vor apărea automat în cadrul modulelor Știrile site-ului, Blog, Panoul de anunțuri și Directorul de site-uri.


Î: Câte caractere pot fi introduse în cadrul unui câmp?

R: 255 de caractere sunt disponibile pentru fiecare câmp suplimentar.


Î: Veți adăuga mai multe filtre în cadrul modulelor?

R: Da. Aceasta este chiar una dintre prioritățile noastre în prezent.


Testați acum această opțiune și oferiți-ne feedback-ul dvs.! Așteptăm cu un real interes să vă aflăm părerile!

Vom reveni cu noi actualizări în curând!

3 Comentarii
avatar
0
1 ionutz4all • 21:36, 23 August 2016
nu puteti adauga aceste campuri suplimentare si pe directorul de fisiere? /load?
avatar
0
2 Felicia • 10:47, 26 August 2016
Pentru moment, acestea sunt disponibile în cadrul modulelor Știrile site-ului, Panoul de anunțuri, Directorul de site-uri, Video și Jocuri Online. Pe viitor însă, ele vor fi adăugate și în cadrul altor module.
avatar
0
3 ionutz4all • 21:42, 27 August 2016
ms , abia astept sa se adauge si pe celelalte module smile
Comentariul dvs
ComForm">
avatar