Website-ul pentru a testa noile comentarii: tested.ucoz.ru

Cum pot activa comentariile prin intermediul rețelelor sociale?

 

Poate că pentru unii utilizatori şi administratori de site-uri acest lucru reprezintă doar câteva butoane în plus lângă formularul pentru comentarii, însă pentru uCoz, această actualizare este una globală, deosebit de importantă. Aşadar, vă invităm să vedeți în detaliu cum arată și la ce ajută fiecare dintre aceste noi opţiuni, în ordine.

Important: comentariile sociale nu se verifică momentan prin intermediul reţelelor sociale. Lucrăm activ la înregistrarea prin intermediul conturilor din reţelele sociale, ceea ce înseamnă că în viitor comentariile sociale şi înregistrarea vor fi cumulate. Deși acest proces va mai dura câteva săptămâni, dorim ca utilizatorii să beneficieze totuși de primele opțiuni în primă fază, acesta fiind și motivul pentru care actualizăm sistemul în mod treptat.

Pentru a activa noul sistem pentru comentarii, accesaţi tab-ul Unelte ce se găsește în Bara Admin, din cadrul Panoului de Control:

Ce setări trebuie să aibă noul sistem de comentarii?

Notă: atunci când modificaţi metoda de efectuare a comentariilor pentru website-ul dvs, toate şabloanele comentariilor din secțiunea Personalizare design vor fi actualizate. Amintiți-vă, de asemenea, să creaţi o copie de rezervă pentru şabloane înainte de a trece la noua formă pentru comentarii!


Toate opţiunile comentariilor de pe această pagină vor fi disponibile doar dacă alegeţi noul tip de comentarii. Opţiunile pentru vechiul sistem pot fi încă accesate din cadrul setărilor modulului, în mod separat, pentru fiecare în parte; personalizarea comentariilor sociale se realizează în cadrul unei singure pagini:


  • Tipurile de comentarii: această opţiune activează sistemul de comentarii sociale sau permite trecerea la sistemul vechi de comentarii;
  • Tema: sunt disponibile două nuanțe: deschis şi întunecat;
  • Seturile de imagini şi personalizarea elementelor: puteţi alege unul dintre cele patru seturi de imagini, precum şi reţelele sociale ce vor fi utilizate pe website. Momentan sunt disponibile următoarele reţele sociale: Facebook şi Google+;
  • Modulele în care comentariile sunt disponibile: aceste opţiuni se găseau în cadrul fiecărui modul, separat, iar acum, opţiunile pentru toate modulele se găsesc în acelaşi loc;
  • Afişarea comentariilor (număr şi ordine): acum, această opţiune este, de asemenea, comună pentru toate modulele.

Cum arată comentariile pe un website?

Este destul de simplu - autentificaţi-vă în contul dvs din reţeaua socială, postaţi un comentariu, iar acesta va fi marcat atât cu imaginea reţelei sociale selectate cât şi cu avatarul personal.

Notă: dacă sunt activate comentariile sociale, atunci adăugarea de comentarii nu va fi disponibilă pentru vizitatori, deși este posibil să lăsaţi un mesaj în mod anonim. Citiţi mai multe cu privire la acest aspect în continuare.

 

Abonarea. Distribuirea. Anonimitatea.

După autentificarea în cadrul reţelei sociale, veţi vedea următoarele opţiuni pentru comentarii:

Sistemul anti-spam

Acum, fiecare utilizator poate raporta comentariile şi intrările din Cartea de Oaspeţi ca şi spam, moderatorii pot vedea raportările, pot marca anumite comentarii ca nefiind spam, precum și pot efectua şteargerea/dezactivarea acestora. Aceste opţiuni sunt disponibile pe un website:

Puteţi permite utilizatorilor să gestioneze statutul de spam al postărilor proprii prin intermediul permisiunilor de grup. În mod automat, doar moderatorii şi administratorii pot administra comentariile raportate ca spam.


Administratorii şi moderatorii pot vedea de câte ori un comentariu este raportat şi butonul "Nu este spam" în secţiunea "Administrarea comentariile", dar şi în panoul de moderare pentru fiecare comentariu.



Opţiunile anti-spam sunt disponibile în cadrul Panoului de Control -> Bara Admin -> Unelte:



Puteţi stabili numărul de raportări necesare pentru ascunderea unui comentariu sau pentru a-l trimite spre pre-moderare și, în plus, puteţi vedea şi lista de comentarii raportate şi intrările din Cartea de Oaspeţi:




Pentru orice întrebări sau sugestii vă invităm, bineînțeles la un comentariu, mai jos!

9 Comentarii
avatar
0
1 Marian aka Yce • 19:52, 19 Iunie 2014
Bravo ucoz, o schimbare extrem de importanta si de benefica. Sunt mandru de voi ! Mult succes in continuare !
avatar
0
4 Raver • 12:58, 20 Iunie 2014
Mulțumim Marian! Anul acesta este, probabil, cel mai bogat în actualizări, dat fiind că ne apropiem cu pași repezi de cea de-a 9-a aniversare și mâine-poimâine uCoz face un deceniu!  happy
avatar
0
2 Muşatinu • 20:05, 19 Iunie 2014
De ce pe acest blog nu e noua forma de comentarii???
avatar
0
3 Raver • 12:54, 20 Iunie 2014
Pentru că este pe unul dintre serverele care nu a primit actualizarea. De luni, 23.06 cel târziu, actualizarea va fi disponibilă pe toate serverele.
avatar
0
5 Marian • 15:08, 20 Iunie 2014
Un updade foarte util, mersi uCoz.
avatar
0
7 Raver • 19:04, 20 Iunie 2014
Cu cea mai mare plăcere Marian!
avatar
0
6 Marian aka Yce • 15:56, 20 Iunie 2014
Aici cred ca ati gresit ceva, - dacă un comentariu este raportat de 10 ori, va fi ascuns pentru toţi utilizatorii site-ului (valoarea poate fi modificată după preferinţe);
- dacă un comentariu este raportat de 20 de ori, va fi trimis către moderare (valoarea poate fi modificată după preferinţe)

Daca dupa 10 raportari mesajul se ascunde nu mai poate primi inca 10 deoarece e ascuns, aici cred ca trebuie sa modificati iar valorile sa fie egale !

Si inca ceva, se poate bloca definitiv un utilizator ce posteaza sub adresa de facebook sau g+ ?
avatar
0
8 Raver • 14:31, 21 Iunie 2014
Mulțumim pentru observație Marian, vom analiza și revenim cu o actualizare aici.

Referitor la blocarea definitivă a unui utilizator care postează sub adresa de Facebook sau G+, momentan, acest lucru nu este posibil dar face parte din actualizările ce vor urma la această nouă opțiune introdusă!
avatar
0
9 fandarac • 21:25, 19 August 2014
Cum ar fi sa promovam Romania in lume prin imagini din natura? Sa nu mai comentam lucrurile rele din politica si nicvi sa ne plangem de saracie ? Sa atragem strainii la noi prin imagini frumoase din tara noasrta!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar