Este posibil să optimizați în mod manual un website, iar utilizatorii noștri mai avansați știu cum să facă acest lucru. Însă, cu siguranță este mult mai ușor când acest proces e realizează în mod automat și tot ce trebuie să faceți este să bifați o căsuță și să completați un câmp. Odată cu lansarea acestui modul, proprietarii de website-uri pot genera URL-uri personalizate, pot adăuga cu ușurință meta tag-uri și utiliza redirecționări 301 în cadrul unui website.

Opțiuni

Modulul SEO este un modul care nu poate fi dezinstalat - acesta este activat în mod automat pe toate website-urile și are două versiuni: Gratuită și PRO. Utilizatorii Premium care au achiziționat unul dintre pachetele Optim, Magazin sau Maxim vor beneficia de versiunea completă, PRO (pe perioada pe care planul este activ), iar utilizatorii cu pachetele Gratuit, Minim sau Bază vor beneficia de versiunea Gratuită (limitată).

Modulul are 3 secțiuni: Setări Premium, Redirecționări și Servicii Yandex.

Setări Premium

Instrumentele din această secțiune vă vor ajuta să:

Opțiunile descrise utilizează destul de multe resurse, de aceea sunt disponibile doar în versiunea PRO a modulului.

Notă: actualmente, URL-urile personalizate, Title, Description, Keywords sunt disponibile în cadrul modulelor: Editorul de Pagini, Știrile site-ului, Director de articole, Director de fișiere, Director de site-uri, Jocuri Online, Albume Foto, Panoul de Anunțuri.

Redirecționări

De multe ori se întâmplă ca URL-ul intrării să se modifice sau o pagină să fie ștearsă definitiv. Ca urmare, ar trebui să creați o redirecționare care să vă permită să transferați traficul de pe pagina veche către una nouă, precum și să uniți două URL-uri (astfel vă veți păstra rank-ul în cadrul motoarelor de căutare).

În astfel de situații, secțiunea Redirecționări oferă soluția ideală: prin intermediul acesteia veți putea crea redirecționări 301 de pe o pagină pe alta. Numărul maxim de redirecționări este nelimitat în versiunea PRO, în timp ce versiunea Gratuită oferă 5 astfel de redirecționări.

Notă: sunt permise doar redirecționări interne - în cadrul website-ului dvs.

Secțiunea Servicii Yandex actualmente este în curs de dezvoltare.
Modulul SEO va fi în curând disponibil și în cadrul Întrebări frecvente, la adresa http://faq.ucoz.ro

Dacă identificați erori în cadrul modulului, vă rugăm să lăsați un comentariu la acest articol.

6 Comentarii
avatar
0
1 Nexx • 18:23, 09 Aprilie 2016
indexare se face greu.. adica trec doua zile pana ca o postare noua sa apara pe google, in cel mai fericit caz, spre deosebire de blogspot unde postarea poate aparea in google si in cateva minute..

sper ca acest modul sa rezolve problemele de genul asta.. si o actualizare automata a sitemap-ului era foarte bine venita, acest sitemap vad ca se actualizeaza la cateva zile doar.. spersam sa vadem niste imbunatatiri,, si sa ma faca sa raman la ucoz..
avatar
0
2 bigblog • 23:22, 13 Aprilie 2016
Aparitia pe Google nu depinde de noi ci de motorul de cautare in cauza (uCoz nu poate influenta procesul de indexare). Singura metoda prin care se poate urgenta actualizarea fisierului sitemap este stergerea acestuia prin intermediul Managerului de Fisiere.
avatar
0
3 nexxcsgz • 23:39, 11 Mai 2016
De cand daca accesez siteul din google imi cave redirect la rahaturile voastre de reclame ?

Ucoz pt mine nu mai exista.
avatar
0
4 Felicia • 14:33, 13 Mai 2016
Ne poți oferi și adresa website-ului pentru a putea verifica situația?
avatar
0
5 Nexx • 14:49, 13 Mai 2016
am mutat toate siteurile din ucoz. renunt la acest sistem
avatar
0
6 Felicia • 18:18, 16 Mai 2016
Ne pare rău că ai luat această decizie. Dacă ești dispus să ne oferi și un feedback complet cu privire la această decizie, aștept un mesaj privat. Mulțumesc anticipat!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar