VEDEŢI NOILE PACHETE ŞI PREŢURI

Din totdeauna am fost constructorul cu cele mai mici tarife, iar dacă luăm în considerare opţiunile pe care le oferă uCoz - putem spune că avem şi cele mai multe funcţii. Deoarece dorim să ne păstrăm acest “titlu” preţurile vor rămâne în continuare accesibile.

Înţelegem că mulţi dintre utilizatorii noştri premium au achiziţionat deja pachetele existente sau se bazează pe tarifele existente. Din acest motiv vă vom asigura în continuare serviciile deja achiziţionate, la preţurile originale. În plus, pachetele actuale vor mai putea fi achiziţionate până pe data de 7 Septembrie, inclusiv. După această dată vor fi disponibile noile pachete şi tarife.

Doriţi să optaţi pentru unul din noile pachete? Pachetele achiziţionate anterior pot fi anulate oricând - fondurile vor fi returnate în contul website-ului personal şi veţi putea alege şi achiziţiona unul din noile pachete.

Ne-am gândit mult la noile pachete înainte de a vi le prezenta, dar este foarte probabil să continuăm modificarea acestora şi să oferim mai multe opţiuni utilizatorilor premium.

Scopul nostru este de a creea un număr mic de pachete, care să fie clare şi utile; în acelaşi timp dorim să eliminăm din pachete opţiunile de care majoritatea utilizatorilor nu au nevoie şi să le oferim doar ca şi servicii separate.

Acest lucru se poate face doar printr-o comunicare activă şi directă cu voi, utilizatorii noştri - de aceea aşteptăm cu un deosebit interes comentariile şi sugestiile voastre.

10 Comentarii
avatar
0
1 Pachetul Minim • 00:28, 05 Septembrie 2014
As dori sa pot scapa de reclama uCoz, fara sa trebuiasca sa cumpar tot pachetul care il include !!!! Sunt convins ca sunt foarte multi ca mine, care cumpara pachetul BASIC doar pentru a scapa de reclama, iar acum ati dublat pretul pachetului BASIC de la 3$ la 6$. Costa 6$/Luna ca sa scapi de RECLAMA !!!? Puneti-l separat, sau in Pachetul Minim
avatar
1
2 Raver • 00:52, 05 Septembrie 2014
Mulțumim pentru feed-back! De aproape 9 ani de zile, de când a fost lansat sistemul uCoz, tarifele serviciilor au rămas neschimbate. Între timp, s-a îmbunătățit sistemul, s-a extins echipa, a fost și inflație, deci tarifele serviciilor, la nivel global, au crescut. În acest context, aproape de lansarea noului Panou de Control, care va fi o nouă experiență, mai bună și mai rapidă, s-au ajustat atât numărul cât și tarifele pachetelor, au fost adăugate noi opțiuni, după cum poate fi citit mai sus, șamd.
Deși această schimbare, veți mai avea posibilitatea să achiziționați pachetele la vechile tarife până pe data de 7 Septembrie inclusiv.
avatar
0
3 Marian aka Yce • 13:02, 05 Septembrie 2014
Salutare, am cateva intrebari !
"Dacă aveți minim 5 website-uri premium uCoz", premium adica Optim la $7.99/lună ?
Cum pot sa anulez vechiul pachet ?
Si de ce nu am primit nici un cod adwords cand am facut plata pe 6 luni ?
La achizitionarea pachetului Optim ce reprezinta un sablon mobil iar la Drepturi de Autor Ucoz poate fi eliminat ?

Multumesc mult ! Interesante pachetele, pentru mine au scazut cu 1$ ceea ce e bine :)
avatar
0
4 Raver • 18:45, 05 Septembrie 2014
Dacă toate website-urile au activate oricare pachet plătit, începând chiar cu cel Minimal (în viitor).
Pachetele achiziționate anterior pot fi anulate din Panoul de Control al fiecărui site, iar suma rămasă va fi transferată automat în contul site-ului respectiv:

Panoul de Control -> $ Servicii plătite -> Servicii plătite -> Apasă pe nr comenzii -> Anulare.

Referitor la Codul Adwords, s-a strecurat o greșeală care va fi eliminată în curând odată cu lansarea noilor pachete - acele coduri nu vor mai fi disponibile în cadrul acestora. Referitor la cele vechi, s-a strecurat o mică eroare - nu se acorda coduri utilizatorilor ce au achiziționat pachete în ultimele 30 de zile.
Cât despre Copyright, așa este - acesta va putea fi eliminat începând cu acest pachet și, în plus, va putea fi ales un template premium (responsive) din magazinul de șabloane.
avatar
0
5 Marian aka Yce • 18:52, 05 Septembrie 2014
Multumesc pentru informatii Raver !
avatar
0
6 Raver • 19:28, 05 Septembrie 2014
Cu mare plăcere, oricând!
avatar
0
7 Mihai • 12:02, 10 Septembrie 2014
Suntem in 10 si noile pachete inca nu au aparut ! Cand vor aparea ?
avatar
0
8 Raver • 12:20, 10 Septembrie 2014
Am amânat câteva zile implementarea noilor pachete, pentru a mai efectua unele retușuri în cadrul acestora și ajunge la o formă finală. Variantele propuse mai sus nu sunt neapărat cele finale! Până la sfârșitul săptămânii viitoare cel târziu, acestea vor fi actualizate. Vestea bună este că pot fi încă achiziționate pachetele la vechile tarife deși, dacă dorești să beneficiezi de noile opțiuni pe care le vom lansa în cadrul celor noi, este mai bine să aștepți până se va actualiza oferta!
avatar
0
9 AndreiMp3 • 17:50, 21 Iunie 2015
Citat
putem spune că avem şi cele mai multe funcţii
de asemenea puteti spune ca aveti si cele mai multe reclame, puse in bataie de joc. Un pop-up cu redirectionare automata la click si inca 2 reclame "plutitoare".
Citat
Ne-am gândit mult la noile pachete înainte de a vi le prezenta
Cred ca v-ati gandit foarte mult la profit nicidecum la pachete pentru necesitatile utilizatorilor. 
Oare de ce nu ati lasat chestia cu eliminarea reclamei la 3 $ sau cat era? Credeti ca toti au nevoie de niste servicii in opinia mea aiurea.
S-ar putea sa fiu banat sau sa primesc o mustrare ceva..... dar asta-i opinia mea despre serviciile ucoz. Stoarceti de bani utilizatorii..
avatar
0
10 Raver • 16:10, 22 Iunie 2015
Mulțumim pentru feedback-ul trimis. Dacă analizezi piața website builderelor, vei observa că tarifele uCoz sunt cele mai accesibile în raport cu serviciile oferite.
Tarifele au fost modificate pentru prima dată după aproximativ 8 ani de la lansarea acestora și au fost adăugate noi servicii și opțiuni.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar