Actualizarea este disponibilă pe toate serverele.

Astfel, dorim să vă prezentăm astăzi două noi șabloane în secțiunea Personalizare design modul și anume: "Aspectul unei secțiuni/categorii" și "Aspectul unei teme de discuție/sondaj".

Această actualizare include: 37 noi coduri de sistem $CODES$ și 7 steaguri noi $FLAGS$! 2 șabloane noi!

Personalizare

Cu ajutorul unor elemente de bază HTML, cunoștințe de CSS și un pic de experiență în cadrul uCoz, veți putea crea cu siguranță forumuri unice.


Posibilități nelimitate

Doriți să implementați o soluție interesantă sau să oferiți un design inovator forumului personal? Acum este foarte ușor să faceți acest lucru!


Primul șablon – "Aspectul unei categorii/secțiuni" vă va ajuta să personalizați o categorie, un forum sau un subforum, iar "Aspectul unei teme de discuție/sondaj" este destinat personalizării design-ului temelor de discuție sau a sondajelor.



Ca de obicei, vă invităm să ne urmăriți și în continuare - în scurt timp vom reveni cu alte noutăți interesante!

2 Comentarii
avatar
0
1 AndreiMp3 • 13:37, 07 August 2015
hmmm, va felicit pentru aceasta initiativa....chiar doream sa imi fac un forum si eram putin nehotarat, acum ca am la dispozitie mai multe coduri cu care imi pot personaliza forumul cu siguranta ca voi crea unul.
avatar
0
2 Felicia • 10:18, 08 August 2015
Ne bucurăm că această actualizare este pe placul tău și-ți dorim mult succes în crearea și dezvoltarea noii tale comunități.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar