Bara de moderare

Deși la prima vederea poate părea o modificare minoră, pentru noi este o actualizare pe care suntem foarte entuziasmați să o anunțăm. Asta pentru că ne-am dorit să modernizăm această componentă a sistemului de multă vreme, însă nu am fost pregătiți. Așa cum o parte dintre voi ați observat cu siguranță, această actualizare influențează un număr mare de șabloane. Acest lucru a făcut ca introducerea unor pictograme noi și îmbunătățite, fără a afecta în mod negativ design-ul, să fie un pas destul de dificil. Astăzi sperăm că am reușit să implementăm cu succes acest lucru!

Așadar, cum apare noua și îmbunătățita bară de moderare?



În cazul afectării în mod negativ a website-ul dvs de această modificare:


Link-uri către rețelele de socializare în profilul utilizatorului

Profilul utilizatorului a primit o nouă opțiune care permite afișarea link-urilor către rețelele de socializare care au fost conectate la propriul cont. Acest lucru înseamnă că noi $VARIABLE$ au fost adăugate în cadrul șablonului "Pagina personală a utilizatorului". Este suficient să restaurați șablonul standard sau, dacă aveți unul personalizat, utilizați direct noile coduri. Acestea sunt:


În plus, a fost adăugată și o nouă opțiune în cadrul setărilor grupurilor de utilizatori:


Aceste coduri utilizate împreună cu operatorii condiționali pot rezulta în soluții personalizate destul de interesante :)


Alte actualizări și erori remediate

Pe lângă modificările specificate mai sus, avem și o listă cu erori remediate și alte actualizări implementate în cadrul sistemului:

Cu asta încheiem lista de actualizări - cel puțin pentru moment. Nu uitați, în curând vom reveni cu alte noutăți!

2 Comentarii
avatar
0
1 zilnic • 08:54, 04 Iunie 2015
AM un sablon personalizat... cum pot introduce noile coduri? SITE-UL ESTE WWW.ZILNIC.INFO Unde trebuie sa intru pentru a introduce aceste coduri noi..? Mercy.. astept un raspuns...
avatar
0
2 Felicia • 10:33, 04 Iunie 2015
Accesează Panoul de Control al site-ului -> Design -> Administrare design (CSS) -> Pagina personală a utilizatorului. Aici adaugi codurile în locul în care vrei ca acestea să apară în cadrul profilului utilizatorilor.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar