de acum, este posibilă o programare mult mai exactă a intrărilor - chiar până la minutul în care dorim ca materialul să fie publicat în cadrul website-ului.

Programarea intrărilor este disponibilă doar utilizatorilor din grupul Administratori prin link-urile directe sau prin intermediul Panoului de Control -> Module -> Administrarea intrărilor. Toate intrările programate au ID-ul scris cu albastru.

Materialele programate de a fi postate la o anumită dată nu vor fi indexate de motoarele de căutare decât după data la care acestea vor fi publicate pe site.

Cronometrul pentru postarea programată este disponibil în cadrul următoarelor module: Știrile site-ului, Directorul de Articole, Directorul de Fișiere, Panoul de Anunțuri, Directorul de site-uri, Blog, Albume Foto, Jocuri Online.

De asemenea, am adăugat opțiunea "Nu afişaţi intrările cu o dată de după data curentă" și în cadrul modulelor în care aceasta nu era disponibilă până acum: Directorul de Articole, Directorul de Site-uri, Panoul de Anunțuri, Albume Foto, Jocuri Online.

Pentru a afișa cronometrul în cadrul formularului pentru adăugarea intrării, activați opțiunea "Activează posibilitatea de a alege data adăugării intrării" din secțiunea Setările Modulului.

Dar asta nu e tot!

Postarea programată nu este disponibilă doar în cadrul website-ului personal, ci și în cadrul rețelelor sociale.

Haideți să luăm un exemplu: avem un website cu un mazagin online de ceaiuri "Pauza de ceai" și ne-am decis să lansăm o ofertă specială dedicată tradiției englezești "Ceaiul de la ora 5". Așadar, anunțul cu privire la această ofertă specială trebuie să fie publicat pe data de 1 august, la ora 17:00, atât pe site, cât și în cadrul rețelelor de socializare.

Pregătiți anunțul:

Stabiliți opțiunile necesare pentru data publicării:

și selectați rețelele sociale pe care doriți să distribuiți anunțul.

Intrarea se va regăsi în “lista de așteptare” pentru publicare în cadrul Distribuitor Rețele Sociale -> Setările repostărilor.

Asta este totul! Anunțul creat va fi publicat automat, atât în cadrul site-ului personal, cât și pe rețelele sociale, la ora și data stabilită de dvs.

Vă invităm să ne spuneți mai jos, în cadrul comentariilor, cum veți utiliza această opțiune, dar și să ne urmăriți mai departe pentru a fi la curent cu noile actualizări ce vor fi lansate în curând!

4 Comentarii
avatar
0
1 andrei • 05:11, 26 Iulie 2014
imi place mult
avatar
0
2 Marian aka Yce • 20:17, 28 Iulie 2014
Din pacate apare in informator
avatar
0
3 shark • 13:08, 11 August 2014
duna ziua tuturor..am o problema cu un site ...http://redradioromania.ucoz.ro...care nul mai pot accesa de pe nici un browser si nici un alt sistem de operare.
am rugat prietenii sa mi zica si tot acelasi raspuns negativ. daca ma poate lamuri vre un moderator de la ucoz va rog un raspuns pe tzintano48@yahoo.com nu de alta dar sa stiu daca e vreo problema tehnica a siteului sau mam trezit cu o banare pe ucoz ,motiv pe care nu vad de ce ,dar cine stie .
va rog un raspuns cat se poate de urgent sa stiu daca l mai tin site sau il sterg.
va multumesc
avatar
0
4 Felicia • 20:38, 14 Noiembrie 2014
Mai întâi trebuie să ne cerem scuze pentru întârzierea cu care vine răspunsul la întrebarea ta.
Este bine, în momentul în care un site nu este funcțional, să oferi toate detaliile cu privire la mesajul afișat de sistem. De obicei în cadrul acestuia este specificat dacă este o problemă tehnică sau dacă site-ul este blocat (în cazul acesta este specificat și motivul blocării).
Dacă problema persistă o perioadă mai lungă, este bine să contactezi Asistența tehnică: ori prin CP -> Ajutor -> Asistență tehnică sau direct prin intermediul link-ului afișat în cadrul erorii (de exemplu: http://screencast.com/t/g9Yw1vhmMC)
Comentariul dvs
ComForm">
avatar