Așa cum știți deja, un design responsive recunoaște imediat dimensiunea ecranului pe care este afișat și se adaptează la rezoluția acestuia. Astfel, indiferent de dispozitivul utilizat pentru accesarea site-ului, design-ul acestuia va arăta la fel de bine și va fi complet funcțional.

Au fost actualizate următoarele categorii de șabloane:

Pentru a instala unul dintre noile șabloane pe website-ul dvs trebuie doar să accesați Panoul de Control -> Design -> Alegeți Design-ul din Galeria de Șabloane și să-l alegeți pe cel dorit.

Nu trebuie să vă faceți griji - la modificarea șablonului, materialele și paginile site-ului dvs nu vor fi șterse. Însă, dacă aveți instalate diferite script-uri, există posibilitatea ca acestea să fie eliminate - așadar, nu uitați să creați și o copie de rezervă pentru șabloane (cu ajutorul acesteia veți putea să restaurați varianta anterioară, dacă este necesar).

Pentru a încheia tot cu o veste bună, dorim să vă anunțăm că actualmente mai pregătim o nouă serie de șabloane, iar în curând acestea vor intra în etapa de testare! Cu siguranță, următoarea actualizare va veni cu o gamă mult mai variată!

Vă recomandăm să testați cât mai multe modele din noile șabloane, astfel încât să puteți face alegerea potrivită pentru website-ul personal! Pentru orice întrebări sau sugestii cu privire la șabloane, vă invităm, ca de obicei, să lăsați un comentariu mai jos!

7 Comentarii
avatar
0
1 Adrian • 19:22, 21 Decembrie 2014
Felicitari pentru initiativa!
avatar
0
2 Raver • 22:02, 21 Decembrie 2014
Mulțumim Adrian. Sperăm să fie de folos tuturor, mai ales datorită schimbărilor din această eră digitală care necesită o altă viziune, din perspectiva dezvoltării website-urilor!
avatar
0
3 Adrian • 14:57, 23 Decembrie 2014
Asa este!
avatar
0
4 teo • 13:31, 15 Ianuarie 2015
Cum se poate edita un sablon Premium free. Se poate .
Muntumesc anticipaT PT RASPUNS.
avatar
0
5 Raver • 21:57, 15 Ianuarie 2015
Teo, depinde foarte mult ce dorești să obții. Dacă ne lași adresa site-ului și modificarea dorită, poate reușim să te ajutăm!
Dacă dorești informații generale cu privire la modificarea design-ului, găsești aici, pe Forum.
avatar
0
6 siluetebuzau • 14:44, 07 Martie 2017
Buna ziua! De unde stiu ce sabloane sunt responsive in momentul in care vreau sa aleg unul dintre ele? Multumesc!
avatar
0
7 Felicia • 15:36, 07 Martie 2017
Bună. Momentan șabloanele responsive nu sunt semnalate într-un fel anume. Ne dorim să actualizăm cât mai curând galeria astfel încât să se regăsească în acestea doar variante responsive. Până atunci însă, dacă selectezi sortare după Noi (https://www.screencast.com/t/I7kFsM8iTn), pe primele 2 pagini și jumătate se regăsesc doar șabloane responsive.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar