De asemenea, am luat și măsurile necesare pentru a îmbunătăți timpul de încărcare al imaginilor pe website-uri, dar am remediat și alte erori.

Actualizarea este disponibilă pe toate serverele.

Timpul de încărcare al imaginii

În conformitate cu recomandările venite din partea Google cu privire la optimizarea website-urilor, am reușit să reducem considerabil timpul de încărcare al paginii prin salvarea în cache a informațiilor din titlurile imaginilor. Am actualizat timpul de răspuns al serverelor pentru imagini, lucru care a remediat numeroase elemente raportate de Google la verificarea site-urilor.

Actualizarea este deja disponibilă pe toate serverele, astfel că puteți testa viteza de încărcare a paginilor care au mai multe imagini incluse și împărtăși impresiile printr-un comentariu la acest articol.

Lista utilizatorilor blocați

O nouă opțiune care vă va permite să administrați mult mai ușor comunitatea proprie de utilizatori și, în special, pe aceia care încalcă regulile. O listă completă cu utilizatorii blocați poate fi găsită de acum în tab-ul Utilizatori, din Bara Admin a website-ului:


Pentru a identifica mai ușor un utilizator blocat, lista poate fi sortată după numele de utilizator, data de început sau de sfârșit a perioadei de blocare.

Erori remediate

Iată și cele mai recente erori eliminate:

Asta este tot pentru astăzi! Noi vă invităm să ne urmăriți în continuare - curând vom reveni și cu alte noutăți. Ca de obicei, pentru orice comentarii/sugestii, vă invităm să lăsați un comentariu mai jos.

Comentariul dvs
ComForm">
avatar