Actualizarea este disponibilă pe toate serverele.

Opțiunea Importul YML este disponibilă pentru toți utilizatorii care au activat modulul Magazin Online și poate fi găsită în cadrul Panoului de Control -> Magazin Online -> Import produse:

Atunci când ne-am decis să implementăm această opțiune, am urmărit câteva obiective:

Ei bine, toate acestea sunt acum posibile!

De exemplu, dacă aveți deja un magazin online realizat în sistemul uCoz, puteți utiliza fișierele YML pentru a extinde gama produselor disponibile. Dacă v-ați creat magazinul pe orice altă platformă, atunci vă recomandăm să testați uShop. După ce veți vedea toate opțiunile oferite, dar și flexibilitatea modului, cu siguranță veți lua în considerare mutarea magazinului în cadrul uCoz.

Actualizarea este deja disponibilă pe toate serverele, așa că vă invităm să o testați chiar acum. Dacă aveți întrebări sau întâmpinați dificultăți, vă rugăm să ne contactați printr-un comentariu la acest articol.
Vă invităm să țineți aproape, pentru că în curând vă vom prezenta și un tutorial cu privire la Importul YML.

4 Comentarii
avatar
0
1 doina_stan2 • 21:35, 28 Iunie 2015
daca vreau sa deschid un magazin on line cat m-a va costa si apoi intretinerea lui
avatar
0
2 Raver • 14:50, 29 Iunie 2015
Bună Doina și mulțumim pentru interes! Investiția pentru Abonamentul "Magazin" (http://ucoz.ro/pricing) este de 8$ (32 RON/lună) când este achiziționat pe 1 an de zile și 9.99$/lună (deci aproximativ 40 RON) când abonamentul este achitat lună de lună.  
Pentru personalizarea magazinului poți utiliza suportul tehnic pentru acesta disponibil în limba română sau chiar întregul manual uCoz în limba engleză.  

Câteva exemple de Magazine Online create în sistemul uCoz:  

http://www.ochelari-pinhole.ro/ 

http://www.magtotal.ro/ 

http://www.bionaturalmag.com/ 

Dacă dorești o personalizare avansată, poți cere și ajutorul Comunității uCoz, care îți poate fi de folos cu siguranță: http://forum.ucoz.com 

Pentru mai multe informații te rugăm să contactezi!
avatar
0
3 Mag-Total • 12:06, 18 Octombrie 2016
Salut Raver.
Doresc sa import din magazin shopmania in magazin ucoz. Din shomania se poate exporta doar fisier txt si excel.  Ce trebuie sa fac mai departe, sa pot importa fisierul cu produse in magazin ucoz?
Odata in urma cu cca. 2 ani am facut si reusit acest import din shopmania dar timpul a trecut si am uitat.
Iar, in panou magazin ucoz a mai aparut la import produse un buton pe care scrie 1C. Pentru ce este acest buton?

Multumesc.
avatar
0
4 Felicia • 22:12, 19 Octombrie 2016
Importul produselor se poate face prin intermediul .xls sau .yml. 1C este un software des utilizat de către companiile din Rusia. Pentru import, click pe XLS -> Mergeţi la Configuratorul de procesare a listelor de preţuri (http://screencast.com/t/4s2nwn3aXP) -> iar aici trebuie încărcată lista de produse.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar