Era destul de dificil să oferim un răspuns la aceste întrebări și să explicăm relația complexă dintre autentificarea uID și sistemul de profiluri care a fost creat de-a lungul dezvoltării uCoz. Am fost conștienți de complicațiile acestei opțiuni și ne-am concentrat pentru a găsi cea mai bună soluție pentru aceasta. Iar astăzi suntem pregătiți să vă prezentăm prima actualizarea ce ține de profilurile uID și sincronizarea acestora.

Modificarea datelor personale

De acum, datele profilului dvs. vor putea fi modificate direct de pe pagina uID.me și nu va mai fi necesar să vă autentificați în cadrul Webtop pentru acest lucru.

După ce modificați datele din profilul uID.me, acestea vor fi actualizate automat și în cadrul profilului dvs. de pe website-ul uCoz. De asemenea, am eliminat și câmpurile inutile care au existat în cadrul Webtop.

Modificarea parametrilor de securitate

Setările de securitate, opțiunea de schimbare a parolei și ștergerea profilului au fost, de asemenea, transferate pe uID.me și sunt disponibile în cadrul tab-ului Securitate din secțiunea Setări a paginii uID:

În plus, am inclus și indicii pentru parametrii de securitate, astfel încât aceștia să poată fi mai ușor înțeleși și stabiliți:

Va afecta această actualizare profilurile de pe site-urile uCoz?

Actualizarea de astăzi are efecte doar asupra Webtop-ului și a profilurilor uID. Am mutat toate setările într-un singur loc – uID.me – și le-am sincronizat cu parametrii Webtop existenți. Pentru a evita orice situație neprevăzută legată de accesibilitate și stabilitate, avem și un server "de tranziție" pe care vor fi stocate toate informațiile.

Și acesta este doar începutul. Actualizarea aceasta reprezintă doar primul pas către îmbunătățirea profilurilor de pe site-urile uCoz – un nivel mai mare de sincronizare, mai multe posibilități, mai multe câmpuri. Munca noastră continuă, iar în viitoarele actualizări dorim să vă prezentăm profiluri îmbunătățite pentru website-urile cu metodă de autentificare prin uID.


Dacă observați erori, sau doriți să ne împărtășiți gândurile și sugestiile voastre, nu ezitați să ne lăsați un comentariu mai jos. Așteptăm cu un real interes toate părerile dvs.

1 Comentarii
avatar
0
1 AlySsStyle • 18:21, 16 Mai 2016
Foarte tare imi plac noi modificari smile
Comentariul dvs
ComForm">
avatar