Variabila $TAGS$ pentru șablonul ’Aspectul intrărilor’

Codul de sistem $TAGS$ este disponibil pentru fiecare modul din cadrul uCoz, în șablonul ‘Aspectul intrărilor’. Acest cod afișează informațiile în următorul format:

 <noindex><a href="/search/TAG/" rel="nofollow" class="eTag">TAG</a></noindex>

În plus, codul funcționează în mod corect și pe dispozitivele mobile.

Versiunea website-ului pentru cei cu deficiențe de vedere

Multe organizații non-profit și instituții guvernamentale preferă să-și creeze website-ul prin intermediul uCoz datorită rapidității cu care se poate realiza și publica un site: durează doar câteva minute. Un alt motiv este procesul de creare în care nu întâmpină dificultăți, dar și faptul că există numeroase resurse care descriu în detaliu pașii pentru crearea site-ului, dar și opțiunile existente în cadrul sistemului.

Aceste website-uri sunt din ce în ce mai populare și, de aceea, acum ne face plăcere să vă prezentăm un nou instrument adăugat în cadrul Panoului de Control: posibilitatea de a avea o versiune a site-ului pentru cei cu dificultăți de vedere! În trecut, această opțiune putea fi implementată doar cu ajutorul scripturilor. Instalarea nu era atât de complicată dar, ca să fim realiști, este mai ușor să activăm o opțiune prin bifarea unei căsuțe, precum aceasta:

Și iată cum arată:

Erori remediate și alte actualizări

În scurt timp vom lansa noi actualizări. Stați pe aproape pentru a le descoperi! :)

Comentariul dvs
avatar