Fixarea postărilor în partea de sus pentru modulul Panoul de Anunțuri

Am revizuit complet modul de lucru cu opțiunea “Fixează postare în partea de sus”. Din acest moment, opțiunea nu doar fixează postările, ci are și setări suplimentare:

De exemplu, aveți posibilitatea de a activa această opțiune doar pentru o anumită perioadă, atunci când publicați anunțul: 

În timpul editării, puteți lăsa perioada așa cum este sau o puteți modifica.

În plus, aveți posibilitatea de a stabili care din grupurile de utilizatori să aibă permisiunea de a fixa anunțurile în partea de sus:

Și asta nu este tot: am adăugat un nou cod de sistem în cadrul șablonului Aspectul intrărilor din modulul Panoul de Anunțuri:

$ONTOP$ - indică dacă postarea este fixată în partea de sus sau nu (1 - este fixată, 0 - nu este fixată). Acesta se utilizează în cadrul clauzelor condiționale <?if()?>.

Suntem convinși că această opțiune vă va permite să creați noi funcții în cadrul modulului Panoul de Anunțuri și vă dorim mult succes în dezvoltarea website-ului cu ajutorul acesteia!

Limitări adăugare imagini

Iată alte vești bune: deoarece am primit numeroase solicitări, în special din partea fotografilor, solicitând creșterea dimensiunii maxime pentru imaginile adăugate în toate modulele, am decis să punem în practică această sugestie. Așadar, din acest moment limita a fost dublată: de la 3 Mb la 6 Mb.

Alte erori remediate

Ne vedem data viitoare! Încă mai avem numeroase surprize plăcute de dezvăluit! :)

Comentariul dvs
avatar