Ce este acum uLanding?

Este un serviciu care vă permite să testați rapid ideea dvs. de marketing cu trafic real și să descoperiți care pagină va deservi mai bine scopul său, indiferent dacă se referă la colectarea de lead-uri, vânzarea de produse, atragerea de noi abonați sau înregistrări.

Acum nu trebuie să așteptați o machetă din partea designerilor, să atrageți traficul, să adăugați codul pentru testarea A/B, boți de filtrare, etc - cu uLanding, toate acestea se pot realiza prin doar câteva click-uri.

Funcțiile disponibile în noul constructor sunt destul de similare celor din abonamentul Pro de pe uKit.


În cadrul uLanding, oferim o perioadă de probă gratuită de 7 zile, în timpul căreia puteți testa toate opțiunile constructorului pentru a crea un proiect și 5 pagini de prezentare.

ÎNREGISTRAȚI-VĂ ACUM

Aveți chiar și o reducere de 25% - trebuie doar să utilizați codul promoțional:
FORGOODSTART

Exemple de pagini de prezentare realizate cu uLanding


1.ulanding.me

2.ulanding.me

Dezvoltarea produsului

uLanding, în versiunea actuală, reprezintă stadiul inițial de dezvoltate al unui serviciu complet pentru arbitrarea traficului. În viitor, vom adăuga toate opțiunile necesare pentru a simplifica munca celor care doresc creșterea ratei de conversie pentru paginile lor de prezentare (landing page).

Câteva detalii despre cum va fi dezvoltat, în continuare, uLanding:


A avea o pagină de prezentare frumoasă și a atrage trafic nu este, însă, suficient — este important să faceți cele două elemente să lucreze împreună. Din acest motiv, integrarea cu trackeri și TDS populari sunt în plan, ceea ce vă va permite să gestionați traficul și să analizați în detaliu eficiența modului de dirijare a acestuia.

Actualmente, produsul este la etapa de dezvoltare activă, ceea ce înseamnă că aveți posibilitatea de a influența direcția acesteia, astfel încât să obțineți instrumentele care vă sunt dvs. utile.

Vă invităm să ne împărtășiți feedback-ul asupra versiunii curente și să ne oferiți sugestiile dvs. printr-un comentariu la această postare!

Comentariul dvs
avatar