Actualizarea reputației pentru comenzile din magazin

Marile magazine online cooperează, deseori, cu subagenți. Aceștia reprezintă un grup de utilizatori care au dreptul de a adăuga produse noi. Când acestea sunt vândute, subagentul câștigă un % din costul produselor comercializate. Această actualizare vă permite să modificați rating-ul subagentului atunci când un client plasează o comandă pentru produsele acestuia.

Pentru a activa această opțiune, accesați setările magazinului online, deschideți pagina Administrare subagenți și bifați opțiunea Permite vânzărilor să influențeze reputația utilizatorului.

Protejarea site-ului împotriva clonării

Deja v-am povestit despre o opțiune care vă permite să restricționați accesul la website-ul dvs. la nivel de IP. Astfel, puteți proteja site-ul de roboții care descarcă în mod automat conținutul acestuia, dar și de clonarea completă prin intermediul cererilor de tip proxy.

În plus, este posibil chiar să restricționați accesul la website pentru anumite țări.

Actualizarea opțiunii de plată prin PayPal

În urma solicitărilor dvs., am implementat o opțiune care vă permite stabilirea unei taxe pentru plățile prin PayPal. Înainte, atunci când valoarea unei comenzi era mică (în special pentru produsele digitale), PayPal micșora profitul vânzătorului pentru anumite comenzi prin aplicarea unor taxe. Acum, cu ajutorul acestei metode, puteți stabili cine va achita comisionul, fără a afecta în vreun fel modul de afișare a produsului în magazinul online. Comisionul poate fi ori cu valoare fixă ori ca procent din costul produsului.

Versiunea site-ului pentru cei cu deficiențe de vedere

Tot la solicitarea voastră, am adăugat o pictogramă butonului Versiune pentru cei cu deficiențe de vedere.

Noi șabloane de sistem

Feed de activitate pentru uShop

O altă opțiune pe care am integrat-o în cadrul sistemului este reprezentată de Feed-ul de activitate pentru modulul Magazin online. Aceasta permite afișarea unor evenimente atunci când un utilizator trimite o comandă, realizează o plată, adaugă un produs în coșul de cumpărături, etc. în timp real.

Puteți stabili cine poate vedea feed-ul de activitate în cadrul secțiunii Permisiuni grupuri de utilizatori. Pentru a adăuga feed-ul pe un website, este necesar să adăugați operatorul de sistem $SHFEED$ în cadrul șablonului.

Moderarea comenzilor

Dar, asta nu este tot! Am mai introdus încă o opțiune utilă în cadrul secțiunii Permisiuni grupuri de utilizatori. Începând de acum, un administrator poate oferi moderatorilor (sau oricărui alt grup) permisiunea de a vizualiza toate comenzile, precum și posibilitatea de a le anula. În acest caz, fondurile vor fi rambursate în contul cumpărătorului.

Și, încheiem cu încă o actualizare: noi metode de plată


UnitPay
unitpay.ru

Payin
payin-payout.net

Stripe
stripe.com

Erori remediate și alte actualizări

În curând vom reveni cu noi actualizări! Până atunci, nu uitați: dacă aveți sugestii cu privire la îmbunătățirea sistemului, nu ezitați să ni le transmiteți!

Comentariul dvs
avatar