Formularul pentru adăugarea/modificarea intrării

pentru directorul de fișiere și site-uri

Într-unul din cele mai recente articole, v-am prezentat deja un nou formular pentru modulul Directorul de Articole. Acum, o opțiune asemănătoare este disponibilă în cadrul modulelor Directorul de Fișiere și Directorul de Website-uri. Următorul pe listă este Panoul de Anunțuri! :)

Preveniți clonarea website-ului

Prin blocarea accesului de la adrese IP, vă puteți proteja website-ul de către roboții care preiau automat conținutul de pe acesta, dar și să vă securizați site-ul pentru a nu putea fi duplicat cu ajutorul solicitărilor proxy de pe domenii terțe. De asemenea, puteți utiliza funcția de blocare pentru a refuza accesul complet către anumite adrese IP.

Numărătoare cuvinte & caractere

pentru editorul vizual

Această opțiune poate fi, deja, observată la adăugarea textului prin intermediul editorului vizual. Aceasta numără automat paragrafele, cuvintele și caracterele. Cu siguranță toți utilizatorii noștri vor găsi extrem de utilă această nouă funcție! :)

Dar stați! Asta nu este tot...

Pentru moment, acestea sunt noutățile pe care le avem, dar stați pe aproape! Luna decembrie se anunță una plină cu numeroase actualizări interesante! :)

Comentariul dvs
avatar