Invitați un utilizator nou pe uCalc.pro prin intermediul unui link special și veți primi un comision de 30% pentru fiecare plată efectuată de către acesta — plata reînnoirii abonamentului Premium precum și achiziția de servicii suplimentare pentru pachete cu notificări prin SMS și e-mail sunt incluse.

Toate informațiile sunt extrem de ușor de găsit:

Nu v-ați înregistrat încă? Accesați acest link pentru a deveni membru în programul de afiliere.

Cum funcționează. Programul ‘Invitați un prieten’ nu reprezintă o noutate: recomandați un produs utilizând un link sau un banner și primiți un comision pentru fiecare achiziție realizată de către utilizatori prin intermediul acestora.

Suma minimă de retragere este de $20 per cont30% din toate plățile — inclusiv primele plăți, precum și cele recurenteRetragerea câștigurilor prin PayPal sau WebMoney
Statisticile referenților și câștigurile dvs. vor fi afișate în cadrul contului uCalc.

Termenii programului afiliat sunt benefici pentru cei care pot recomanda noilor utilizatori, interesați de dezvoltarea website-urilor, în mod constant.

De regulă, această variantă este mult mai avantajoasă decât să taxați clienții pentru orice modificare ocazională a proiectului, după finalizarea acestuia. Datorită interfeței intuitive uCalc, clienții dvs. vor putea face, chiar dânșii, orice schimbare la design sau la tarife.

Am pregătit 9 imagini în cele mai populare dimensiuni. Trebuie doar să copiați codul bannerului dorit și începeți să câștigați $ pentru fiecare referință, în viitorul apropiat.

Deveniți afiliat

Vizitați secțiunea Knowledge Base pentru a afla mai multe detalii pentru sursele de trafic permise, dar și cele interzise, precum și metode de plată.

Comentariul dvs
avatar