TESTAȚI ACUM

Social Locker - versiunea Basic

În cadrul versiunii Basic a uSocial Locker este posibil să creați o pictogramă și să o adăugați pe website-ul dvs. în mod gratuit.

1. Versiunea standard permite:

Opțiunea Verificarea obligatorie pentru Aprecieri/Distribuiri nu este inclusă în versiunea standard a Social Locker.

2. Personalizarea aspectului, stilurile butoanelor și titlul:

3. Adăugați un cronometru. După ce timpul expiră, conținutul ascuns va deveni disponibil fără a fi necesară vreo altă interacțiune cu butoanele rețelelor sociale. Tipul conținutului ascuns poate fi configurat pentru a fi o pagină, un link sau un buton:

Social Locker - versiunea avansată

Setările avansate vă permit să profitați de opțiunile suplimentare și să oferiți un nivel mai ridicat de securitate pentru conținutul ascuns. Acestea sunt disponibile doar în cadrul abonamentului Premium.

DEVINO UTILIZATOR PREMIUM

Utilizați codul promoțional ULOCK și beneficiați de 30% reducere!

1. Verificarea obligatorie pentru aprecieri/distribuiri. Această opțiune vă va permite să securizați conținutul și să verificați dacă aprecierile/distribuirile sunt reale.

Este disponibilă doar pentru Facebook. Pentru a o utiliza, este necesar să creați o aplicație specializată care asigură verificarea. Va fi necesar să completați datele necesare la crearea aplicației.

Sfaturile din dreptul câmpului ID vă vor ajuta să vă îndreptați în direcția corectă.

2. Stiluri avansate pentru butoane. Ca de obicei, abonamentele premium oferă utilizatorilor posibilitatea de a folosi mai multe stiluri pentru butoanele rețelelor sociale.

3. Codurile HTML în conținutul ascuns. Pe lângă blocarea unei pagini întregi, link-uri sau butoane, veți putea să ascundeți și anumite părți de cod HTML:

1 Comentarii
avatar
0
1 Adrian • 22:57, 27 Iulie 2017
Felicitari!
Comentariul dvs
avatar