blog-ul oficial uCoz

Punctele cheie din evaluarea unui CMS

Autor: Raver , 22:53 1702
Când alegem un CMS (Content Management System sau Sistem de Administrare al Conținutului), trebuie să avem în vedere mai multe criterii printre care: cerințele de sistem, securitatea, asistenţa, performanţa, administrare, inter-operabilitate, flexibilitatea şi aplicațiile incluse. Fiecare dintre aceste criterii sunt caracterizate prin câteva caracteristici şi opțiuni, pe care le oferă CMS-ul. Astfel, poate cel mai important criteriu care trebuie avut în vedere la alegerea acestuia este comunitatea şi asistenţa, care înglobează:

Asistenţa online – E important să aveți la îndemână o modalitate simplă şi rapidă de comunicare cu echipa tehnică a CMS-ului pentru că orice dificultăţi ați întâmpina să poată fi rezolvate în timp util. În cazul uCoz, există asistență tehnică în limba română, care oferă un timp de răspuns ce variază între 24 și 48 de ore.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Sunteţi sau veţi fi studenţi? Creaţi un blog!

Autor: Raver , 20:41 2209


Dacă ați trecut de primul an de facultate, ar trebui să știți deja că printre elementele unui CV se află așa numita categorie de activități extracuriculare, care îi arată angajatorului cât de mult interes şi implicare acordați dezvoltării dvs profesionale, dincolo de cursurile obligatorii. Cum vă poate ajuta crearea şi administrarea unui blog în completarea CV-ului şi a listei dvs de abilități şi experiențe? Dacă sunteți student sau studentă la jurnalism, marketing, comunicare, psihologie, sociologie sau informatică, răspunsul este oarecum evident (scrierea de articole, strategii de promovare, comunicare directă cu grupuri sociale, demonstrarea cunoștințelor de programare şi webdesign etc.). Cum poate fi de ajutor studenților, în general, o astfel de activitate?
Aflați mai multe10 Comentarii

5 elemente de bază în crearea unui site

Autor: Raver , 20:40 2108
Dacă v-aţi propus să faceţi un site web în cadrul propriului proiect sau al unei alte persoane, trebuie să ştiţi că sunt câteva elemente de bază care vă vor ajuta sa creaţi un site eficient: orientarea catre vizitatori, utilizarea graficelor si pozelor, formatarea fonturilor, designul şi bineînţeles publicitatea.
Aflați mai multe3 Comentarii

Ce trebuie să știm înainte de a lansa un website

Autor: Raver , 22:26 2154
Aţi creat un site nou? Ce trebuie să verificaţi înainte să-l lansaţi? 
După câteva săptămâni sau luni de muncă, în funcţie de cunoştinţele dvs de programare şi amplitudinea proiectului, aţi ajuns şi la final. Vă pregătiţi să lansaţi site-ul nou creat. Vă recomandăm ca înainte de a face ultimul pas să verificaţi câteva elemente pentru a vă asigura o lansare de succes.
Aflați mai multeNiciun comentariu

5 reguli la alegerea unui nume domeniu

Autor: Raver , 18:56 1891
Un pas foarte important în crearea unui site web este alegerea unui nume de domeniu potrivit. Numele domeniului are rolul de a reprezenta site-ul, de a-i exprima și susține imaginea, precum și de a facilita accesul vizitatorilor printr-o formă simplă, ușor de memorat și de tastat. Mai departe, vă prezentăm câteva caracateristici de care trebui să țineți cont la alegerea numelui de domeniu.

Ușor de ținut minte și de tastat O caracteristică importantă pentru numele domeniului ales este aceea de a putea fi foarte ușor de memorat și de tastat, ceea ce înseamnă: • Să fie cât mai scurt (numele de domeniu scurte sunt mai ușor de reținut și tastat) • Să conțină cuvinte care se rețin ușor și sunt facil de tastat • Să fie cât mai simplu
Aflați mai multe5 Comentarii
« 1 2