blog-ul oficial uCoz

Noi widget-uri pentru Panoul de Control și Administrarea comentariilor

Autor: Felicia | Categorie: Știri , 11:21 89

A trecut ceva timp de când v-am prezentat ultimele actualizări, așa că astăzi vă vom arăta noi opțiuni interesante pe care le-am adăugat între timp. Haideți să aruncăm, mai îndeaproape, o privire peste acestea!

Aflați mai multeNiciun comentariu

5 elemente de bază în crearea unui site

Autor: Raver | Categorie: Proiecte , 20:40 1922
Dacă v-aţi propus să faceţi un site web în cadrul propriului proiect sau al unei alte persoane, trebuie să ştiţi că sunt câteva elemente de bază care vă vor ajuta sa creaţi un site eficient: orientarea catre vizitatori, utilizarea graficelor si pozelor, formatarea fonturilor, designul şi bineînţeles publicitatea.
Aflați mai multe3 Comentarii

uCoz Reloaded - by uCoz CEO

Autor: Raver | Categorie: Știri , 01:28 2013
Serviciul nostru este uneori criticat, iar noi reacţionăm în moduri diferite la această situaţie. Unele lucruri pe care le auzim sunt generale, iar de altele vom auzi probabil în permanenţă. Dar în ultima perioadă, multe observaţii au făcut referire la faptul că serviciul nu este actualizat, că nu se dezvoltă, la faptul că multe caracteristici şi module nu sunt adăugate. Este dificil să negăm aceste aspecte.
Aflați mai multe18 Comentarii

Ce trebuie să știm înainte de a lansa un website

Autor: Raver | Categorie: Proiecte , 22:26 2004
Aţi creat un site nou? Ce trebuie să verificaţi înainte să-l lansaţi? 
După câteva săptămâni sau luni de muncă, în funcţie de cunoştinţele dvs de programare şi amplitudinea proiectului, aţi ajuns şi la final. Vă pregătiţi să lansaţi site-ul nou creat. Vă recomandăm ca înainte de a face ultimul pas să verificaţi câteva elemente pentru a vă asigura o lansare de succes.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Cum se instalează o temă externă în sistemul uCoz?

Autor: Raver | Categorie: Design , 00:41 3397
Vreți sǎ creați un website gratuit pe uCoz şi nu vă puteţi hotǎri la niciuna din sutele de teme oferite de platformǎ? Sigur gǎsiți ceva potrivit pe un site extern, existând suficiente resurse pentru a avea de unde alege teme de calitate, numǎrul lor crescând permanent. Dacǎ ați gǎsit ceva interesant care nu face parte din lista de teme uCoz din Panoul de control, iatǎ cum se poate instala în câteva minute şi cu ușurință o astfel de temă.
Aflați mai multe4 Comentarii

5 reguli la alegerea unui nume domeniu

Autor: Raver | Categorie: Proiecte , 18:56 1730
Un pas foarte important în crearea unui site web este alegerea unui nume de domeniu potrivit. Numele domeniului are rolul de a reprezenta site-ul, de a-i exprima și susține imaginea, precum și de a facilita accesul vizitatorilor printr-o formă simplă, ușor de memorat și de tastat. Mai departe, vă prezentăm câteva caracateristici de care trebui să țineți cont la alegerea numelui de domeniu.

Ușor de ținut minte și de tastat O caracteristică importantă pentru numele domeniului ales este aceea de a putea fi foarte ușor de memorat și de tastat, ceea ce înseamnă: • Să fie cât mai scurt (numele de domeniu scurte sunt mai ușor de reținut și tastat) • Să conțină cuvinte care se rețin ușor și sunt facil de tastat • Să fie cât mai simplu
Aflați mai multe5 Comentarii

Rezumatul concursului "Cel mai bun website uCoz"!

Autor: Raver | Categorie: Concursuri , 19:38 1202
Lume, lume! Tocmai s-a încheiat concursul “Cel mai bun website” uCoz, prilej cu care am selectat din crème de la crème, cu ajutorul voturilor, cele mai frumoase site-uri uCoz. Locurile 1,2 și 3 au fost recompensate, în ordine, cu un super sistem audio Logitech, un apara foto digital Benq și un super stick de 16 GB Corsair.

Sistemul de participare în concurs a fost unul simplu și a constat din două etape. În prima din acestea, utilizatorii au fost invitați să își publice adresele site-urilor, dacă doresc să participe, pe Forum-ul uCoz România. Apoi, au fost selectate de către echipa uCoz 6 proiecte, care abordează nișe și subiecte interesate, în cadrul cărora, conținutul original sau ridicat calitativ are o pondere semnificativă. După, webmasterii acestora au fost invitați să implice comunitatea, prietenii și cunoscuții din jurul acestora să voteze website-ul prin intermediul unui sistem de votare care s-a bazat pe Facebook și G+.
Aflați mai multe3 Comentarii
« 1 2 ... 24 25 26 27 »