blog-ul oficial uCoz

Un simpatic Infografic al actualizărilor uCoz!

Autor: Raver , 14:13 1663
Pentru că ne apropiem cu pași repezi de ce de-a 8-a Aniversare uCoz precum și de sfârșitul acestui an, ne-am gândit să vă prezentăm, printr-un Infografic sugestiv, la ce a lucrat echipa de-a lungul ultimelor 9 luni. Astfel, am "dezvelit" tot 9 actualizări majore pe servere, care cuprind inovații, corecții de erori și actualizări minore. După acestea, urmează și alte surprize ce vor marca drumul, în dorința de a conduce ritmul progresului din arena produselor de site building. Pentru o imagine mult mai clară, vă prezentăm toate acestea pe cale vizuală pentru că, nu-i așa, o imagine face cât o mie de cuvinte:
Aflați mai multe2 Comentarii

2 ani de uCoz.ro!

Autor: Raver , 18:55 1114
Una din caracteristicile cele mai importante ale timpului este aceea că el trece peste oameni și lucruri într-un ciclu nesfârșit. Deși parcă era ieri, tocmai s-au împlinit 2 ani de când am lansat versiunea îndragitului sistem pentru crearea de website-uri gratuite în limba română, ce a ajuns la 16 limbi străine în prezent.

Au fost doi ani plini, în care s-au întâmplat numeroase evenimente interesante și altele mai puțin, cum ar fi achiziția platformei de bloguri Haipa, lansarea concursului uCoz City Grant, apariția în cadrul emisiunii I like IT de la ProTV sau, cea mai recentă dintre acestea, testarea rezistenței serverelor partenerilor noștri prin recepționarea de către un website uCoz a unuia dintre cele mai serioase atacuri informatice de tip DDoS din istoria internetului.
Aflați mai multe5 Comentarii

Bun venit celor 2 milioane de website-uri!

Autor: Raver , 03:26 1993
Avem plăcerea să anunțăm încă un eveniment foarte important pentru comunitatea uCoz de pretutindeni. După cum probabil știați, la începutul lui 2012 am achiziționat rețeaua românească de bloguri HaiPa, una dintre primele de acest fel din online-ul românesc. De data aceasta, a avut loc o tranzacție în Rusia, unde am preluat de la Yandex, leader-ul motoarelor de căutare din Rusia și cel de-al 4-lea mondial, Narod, serviciul său de creare și găzduire gratuită a website-urilor. Cu această ocazie, ne-am întărit poziția în piața vorbitoare de limba rusă, devenind leader-ul absolut al pieței.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Un Crăciun luminat și un 2013 inspirat!

Autor: Raver , 16:57 2054
Ne apropiem cu pași repezi de anul 2013 pe care vi-l dorim să fie cât mai norocos și plin de proiecte de succes. Cu această frumoasă ocazie, dorim să trecem în revistă principalele momente ale anului, dat fiind că am reușit să mai supraviețuim unui alt Sfârșit al Lumii.

2012 a fost unul foarte dinamic, mai ales că s-au petrecut numeroase lucruri interesante cu platforma voastră preferată. Ni s-a spus în ultimii ani că nu s-au adus inovații suficiente de aceea, credem că 2012 a reprezentat un nou început din acest punct de vedere. În ce sens? Probabil s-au făcut cele mai multe lansări și actualizări din ultimii 5 ani ale sistemului. Dar, haideți să facem împreună un sumar al momentelor importante, la care voi ați avut cea mai importantă contribuție.
Aflați mai multe4 Comentarii

Vă invităm la DefCamp

Autor: Raver , 20:24 1494
Iarna se apropie cu pași repezi, de aceea, cu această ocazie va crește și timpul petrecut în fața calculatorului. Fie că dezvoltați mai multe website-uri, aplicații sau pur și simplu navigați aleatoriu pe internet, securitatea este deosebit de importantă. Astfel, cu această ocazie, vă invităm la DefCamp, cea mai importantă conferință din domeniul securității informatice, în România. Aici, timp de 3 zile, peste 250 de participanți și speakeri vor dezlega împreună misterele securității și hacking-ului. În același timp, veți înțelege de ce noțiunea de Hacking trebuie privită în sens constructiv, anume de a identifica slăbiciunile din cadrul unor sisteme, pentru a găsi soluții viabile de rezolvare.
Aflați mai multeNiciun comentariu

uCoz a împlinit 7 ani!

Autor: Raver , 21:19 1895
Iată că timpul a zburat repede, astfel că s-au făcut 7 ani de când uCoz a fost lansat publicului larg. În tot acest timp, s-au creat peste 17.000.000 de website-uri din care, în acest moment există exact 1.114.379 de site-uri active. Per ansamblu, în sistem își desfășoară cu succes activitatea aproximativ 580.000 de administratori, ceea ce înseamnă că în medie, un administrator are două website-uri. În acest moment, conform topului Alexa, rețeaua de website-uri din uCoz.ru este clasată pe locurile 13 în Rusia și Ucraina.

România este țara din afara spațiului ex-sovietic sau vorbitor de limba rusă, unde rețeaua de site-uri uCoz are cea mai buna clasare. Astfel, conform aceluiași top, rețeaua uCoz este în Top300 site-uri accesate din România.
Aflați mai multe6 Comentarii

1 an de ucoz.ro!

Autor: Raver , 19:02 2181
Cu puțin timp în urmă, s-a dat startul unor noi actualizări ale sistemului, proces ce va continua și în lunile imediat următoare. Între timp, avem plăcerea să vă dăm o nouă veste, legată mai ales de utlizatorii vorbitori de limba română. După cum știți, uCoz este un CMS avansat cu găzduire inclusă, gratuită, FTP, trafic și spațiu nelimitat, peste 266 de șabloane, ce oferă o libertate de creație atât începătorilor cât și celor mai avansați în dezvoltarea de site-uri web, în limba română.
Aflați mai multe2 Comentarii
« 1 2