blog-ul oficial uCoz

10 șabloane uCoz noiActualizare 11-2017

Autor: Felicia , 09:47 5257

Astăzi vrem să "spargem" rutina zilnică și să vă arătăm noile șabloane uCoz! Așadar, ne face plăcere să prezentăm cele mai noi șabloane, având teme diferite.

Sperăm să vă placă! :)

Aflați mai multeNiciun comentariu

Autorizare simultană & Erori remediateActualizare 10-2017

Autor: Felicia , 15:27 5149

Dacă sunteți freelancer sau vă actualizați frecvent website-ul, cu siguranță știți că e necesar, ca ocazional, să verificați cum arată acesta de pe diferite dispozitive sau browsere, fără a fi necesară autentificarea și delogarea de fiecare dată. Actualizarea de astăzi include această opțiune utilă, dar și alte erori remediate!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Pregătiți-vă de toamnă cu 50% reducere

Autor: Felicia , 16:43 4918

Știți care este cea mai bună metodă de a vă lua "La revedere" de la sezonul estival? Amintindu-vă cele mai frumoase momente, cele mai călduroase zile și, bineînțeles, profitând de reducerile de final de sezon! :)

Echipa noastră s-a gândit care este cea mai bună modalitate de a vă pregăti website-ul pentru toamnă și, de aceea, începând cu 31 august și până pe 8 septembrie, vă puteți bucura de o reducere de 50% la achiziționarea unui abonament pe minim 1 an.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Program Afiliere uCalc

Autor: Felicia , 10:31 4105

uCalc returnează 30%! De acum, fiecare utilizator al constructorului de calculatoare și formulare se poate înscrie în Programul de Afiliere! Acesta va reprezenta un punct de interes în special pentru freelanceri, bloggeri și proprietarii de website-uri cu știri.

Oricine poate deveni afiliat: toate instrumentele necesare sunt deja în contul dvs.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Actualizare Panou Anunțuri, design-uri noi & erori remediateActualizare 9-2017

Autor: bigblog , 21:41 3872

Cu toate că vara e pe sfârșite, noi avem vești care sigur vă vor înveseli! Azi dorim să vă prezentăm cea mai nouă actualizare a sistemului. În cadrul acesteia vă oferim noi opțiuni pentru modulul Panou de anunțuri, noi design-uri standard și erori remediate. Și cea mai bună parte este că aceste noutăți sunt disponibile pe toate serverele!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Social Locker de la uSocial.pro

Autor: Felicia , 09:25 4057

Ne aflăm în plină vară și este momentul ideal pentru a vă aduce noi actualizări - de data aceasta vă aducem cele mai noi butoane pentru rețelele de socializare, din partea uSocial.pro! Astăzi ne face plăcere să vă prezentăm noul instrument Social Locker, creat de către echipa uSocial. Această opțiune a fost implementată în urma multiplelor cerințe și sugestiilor primite din partea utilizatorilor, în etapa de testare alpha.

Aflați mai multe1 Comentarii

Noi metode de personalizare a modulului UtilizatoriActualizare 8-2017

Autor: Felicia , 14:23 3197

Continuăm să lucrăm, în mod activ, la modulul Utilizatori iar astăzi ne face plăcere să vă prezentăm o nouă actualizare mult așteptată — am putea spune chiar una dintre cele mai importante adiții în dezvoltarea, în continuare, a modulului: acum se pot utiliza codurile $URI_ID$ și $PAGE_ID$ în șabloanele modulului.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Profiluri și opțiuni noi pentru modulul UtilizatoriActualizare 7-2017

Autor: Felicia , 12:30 2937

În sfârșit, vara a venit însoțită de una dintre cele mai așteptate actualizări pentru modulul Utilizatori. Aceasta va fi extrem de utilă pentru cei care acordă o atenție sporită secțiunii profilul utilizatorului și mesajele private.

Aflați mai multe3 Comentarii

Oferta de vară uCoz

Autor: Felicia , 15:08 2746

În doar câteva zile ne vom lua "La revedere!" de la primăvară și vom întâmpina mult așteptatul sezon estival! Și ... se anunță a fi unul extrem de călduros.

Pentru a încinge și mai mult atmosfera, dorim să vă prezentăm o ofertă incendiară —
întregul sezon GRATUIT!

Aflați mai multe2 Comentarii

Noi filtre și câmpuri suplimentare pentru modulele uCozActualizare 6-2017

Autor: Felicia , 09:39 2530

Știm, a trecut ceva timp de la ultima actualizare. Dar acum am revenit cu noi opțiuni interesante și o lungă listă cu îmbunătățiri și erori remediate.

Aflați mai multeNiciun comentariu
« 1 2 3 4 ... 8 9 »