blog-ul oficial uCoz

Actualizări la modulul Magazin Online și alte erori eliminate (actualizarea 5-2014)

Autor: Raver , 15:24 1494

Începem săptămâna cu noi actualizări pentru că, nu-i așa, trebuie să menținem ritmul inovației și, pe lângă acestea am eliminat și o serie de erori strecurate. Bineînțeles, vom continua munca nu numai în ceea ce privește eliminarea vechilor erori semnalate, dar și în introducerea de noi opțiuni.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Actualizarea paginilor de sistem și erori (actualizarea 4-2014)

Autor: Raver , 15:25 1605

Din nou, suntem bucuroși să vă anunțăm că am sincronizat design-ul paginilor uCoz de sistem, precum și al paginilor ce afișează mesajele de eroare. Acestea sunt paginile tehnice, care nu aparțin în mod direct website-ului dvs, dar în general sunt foarte similare, în cadrul uCoz. În această categorie intră erorile 404, 502, 401 etc, dar și paginile: de dezactivare, de blocare, cu acces interzis, module inactive etc.

Aflați mai multe2 Comentarii

Noul editor vizual (actualizarea 3-2014)

Autor: Raver , 15:33 1522

Astăzi avem plăcerea de a prezenta un Editor Vizual complet nou pentru intrări - editorul denumit WYSIWYG.

Această actualizare este deosebit de utilă adminstratorilor de site-uri, precum și celor care publică materialele în cadrul unui website. Sperăm că va place tuturor și că nimeni nu va solicita revenirea la versiunea veche :)

Aflați mai multe2 Comentarii

Actualizări pe 2014. Partea a doua

Autor: Raver , 17:10 1734
Actualizare modul Albume Foto

Ei bine, veștile bune continuă!

Astăzi dorim să anunțăm a doua actualizare majoră din 2014 - aceasta este legată de modulul Albume Foto și este așteptată cu nerăbdare de mulți dintre utilizatorii fideli ai platformei.

Există numeroase elemente de ordin tehnic și vizual în cadrul sistemului pe care dorim să le îmbunătățim, iar astăzi a venit rândul Albumelor Foto.

Aflați mai multe4 Comentarii

Prima actualizare pe 2014: șabloane de sistem noi-nouțe

Autor: Raver , 19:51 2712
Șabloane de sistem noi

Această actualizare a fost promisă de ceva timp și mulți dintre utilizatorii noștri au așteptat-o cu nerăbdare: au fost adăugate 28 de șabloane noi, gratuite! Iar acestea nu sunt simple șabloane - ci sunt de tipul responsive (șabloane ce se adaptează rezoluției monitorului dvs, inclusiv a dispozitivelor mobile).

Aflați mai multe3 Comentarii

uRezultatele din 2013!

Autor: Raver , 22:51 1410
uИтоги 2013 года

Salutări tuturor și un călduros La Mulți Ani! Este foarte plăcut ca acum, la începutul noului an să rezumăm un 2013 atât de productiv pentru uCoz!

În cursul lui 2013 am anunțat numeroase actualizări, remedieri de erori dar și lansări: uID.me reînnoit, iar aceasta este doar o parte din ceea ce am făcut în 2013! Așadar, vă invităm să ne reamintim evenimentele anului ce tocmai s-a încheiat, momente importante pentru echipa uCoz, dar mai ales pentru voi, utilizatorii noștri.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Am lansat Bara Socială!

Autor: Raver , 15:46 2483

După cum puteți observa și în imaginea postată, astăzi vom vorbi despre Social Media. Recent, echipa noastră a început să dezvolte, în mod activ, conectarea a site-urilor uCoz cu rețelele de socializare iar astăzi suntem pregătiți să vă prezentăm un instrument absolut nou pentru Website-uri!

Aflați mai multe4 Comentarii

Noi actualizări pentru modulele Forum și Magazin Online!

Autor: Raver , 17:09 1694
Modulul Forum este unul dintre cele mai populare printre utilizatorii noștri, de aceea a venit vremea să prezentăm ultimele erori și actualizări care-l privesc. De-a lungul timpului, am constatat că întrebarea cea mai frecvent pusă cu privire la Forum este dacă subforumurile vor fi adăugate la un moment dat. Și pentru o perioadă lungă, răspunsul la această întrebare a fost unul negativ însă, astăzi, putem spune că ne gândim la implementarea acestei caracteristici și este foarte probabil să vedeți subforumurile introduse în următoarele actualizări. Vă promit că vom vorbi despre acestea într-un alt articol, iar în cel de astăzi vom dezvălui alte lucruri extrem de utile pentru fiecare utilizator. Astfel, pe lângă actualizările de toamnă din cadrul forumului, am pregătit și anumite actualizări în cadrul modulului Magazin Online, precum și alte câteva erori eliminate!
Aflați mai multe2 Comentarii

Sfârșit de vară, început de noi actualizări!

Autor: Raver , 19:20 1288
După lansarea noului modul – Distribuitor Rețele Sociale – dorim să vă prezentăm un nou set de actualizări și erori ce au fost eliminate. Acestea afectau următoarele module: Magazin Online, Știrile site-ului, Panoul de anunțuri, Jocuri Online, Teste, Video, Forum.
Au fost realizate numeroase îmbunătățiri minore, iar mai jos le vom prezenta în detaliu:
Aflați mai multe3 Comentarii

Am lansat modulul "Distribuitor Rețele Sociale"

Autor: Raver , 19:10 1667
Astăzi dorim să anunțăm lansarea unui nou modul - Distribuitor Rețele Sociale, ce vă va permite publicarea automată a informațiilor dorite de pe website-urile uCoz, direct în cadrul rețelelor sociale. Momentan, modulul de distribuție funcționează pentru două module: Știrile Site-ului și Blog, făcând parte din modulele oferite în mod gratuit. Cu siguranță îl veți găsi extrem de util pentru postarea de informații în cadrul rețelelor sociale – de aceea credem că proprietarii site-urilor ce au comunități active în rețelele sociale vor aprecia acest modul.
Aflați mai multe5 Comentarii
« 1 2 ... 6 7 8 9 »