blog-ul oficial uCoz

Auto transfer între grupuri și alte actualizăriActualizare 5-2017

Autor: Felicia , 14:00 2414

Astăzi vă aducem vești bune cu privire la actualizarea legată de transferul automat între grupuri! :) În plus, vă vom prezenta și alte actualizări și erori remediate.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Șablon nou pentru editarea modulului /photo & erori remediateActualizare 4-2017

Autor: Felicia , 11:00 2861

Ca de obicei, echipa uCoz are în permanență noi actualizări pe care ne face plăcere să vi le împărtășim - constant aducem îmbunătățiri platformei, pentru a putea ține pasul cu cerințele utilizatorilor noștri.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Creați butoane sociale în Panoul de Control uSocial!

Autor: Felicia , 10:20 2951

Serviciul uSocial.pro a sărbătorit, recent, prima sa aniversare. Cu toate că este abia la început de drum, butoanele sociale devin din ce în ce mai populare printre webmasteri, dar și printre utilizatorii uCoz.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Actualizare modul uShop, erori remediate & altele!Actualizare 3-2017

Autor: Felicia , 10:30 2698

Este timpul pentru o nouă actualizare de sistem. Astăzi vă vom povesti despre mai multe elemente noi în module, dar și erori remediate (acestea deja se pot observa pe toate serverele).

Aflați mai multeNiciun comentariu

Filtre noi și comparare produse în Magazinul OnlineActualizare 2-2017

Autor: Felicia , 20:13 1942

Astăzi dorim să vă prezentăm o altă actualizare de sistem: printre altele, noi filtre au fost adăugate în cadrul modulului Magazin online. Mai exact, opțiunea filtre a fost recreată de la 0, pentru a o înlocui pe cea existentă. O altă noutate o reprezintă și opțiunea comparare produse.

Aflați mai multeNiciun comentariu

reCAPTCHA by Google pentru website-urile uCozActualizare 1-2017

Autor: Felicia , 17:30 2790

Nu mai este de mult un secret faptul că echipa uCoz luptă constant împotriva spam-ului pe website-urile din cadrul sistemului: cu ceva timp în urmă am implementat detectarea automată, filtrarea comentariilor de tip spam pentru Cartea de oaspeți și, cel mai recent, am adăugat și CAPTCHA tip aritmetic.

Din păcate însă, spamerii țin pasul cu toate aceste schimbări și se adaptează la formele existente de protecție, descoperind noi modalități să treacă de ele. Din acest motiv, astăzi facem un pas important în asigurarea securității utilizatorilor noștri!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Ultimele actualizări & cel mai nou buton uLike!

Autor: Felicia , 10:00 2584

uSocial.pro este un creator de butoane (disponibil în limba engleză) care a fost întâmpinat cu multă căldură de către numeroși utilizatori uCoz și nu numai (butoanele pot fi instalate și în cadrul altor constructori de website-uri și CMS-uri). Ultimele trend-uri, design-uri moderne, oportunități avansate și o viteză de download excelentă, comparativ cu alte servicii similare, sunt motivele pentru care uSocial.pro a devenit alegerea numărul 1.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Începute în 2016, finalizate în 2017 - actualizările dintre ani :)Actualizare 17-2016

Autor: Felicia , 16:02 2385

Echipa uCoz vă dorește un an extraordinar, plin de succes și inspirație! 2016 a fost un an minunat și ne bucurăm că ați fost alături de noi. Astăzi, dorim să vă prezentăm ultimele actualizări implementate în 2016, astfel finalizând și, în același timp, începând un nou an cu dreptul :)

Aflați mai multeNiciun comentariu

Întâmpinăm iarna cu noi actualizăriActualizare 16-2016

Autor: Felicia , 10:00 2654

Anul 2016 se apropie de final — în curând ne vom gândi la momentele importante din cadrul acestui an, ne vom stabili noi obiective pentru anul care urmează și vom spera la 365 de zile mult mai bune. Dar, până să ajungem la acel moment, ne vom dubla eforturile și vom profita la maxim de timpul rămas. Așadar, acum dorim să vă prezentăm cea de-a 16-a actualizare din cadrul sistemului uCoz!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Noile grupuri pentru website-urile uCozActualizare 15-2016

Autor: Felicia , 13:54 2290

Astăzi ne face plăcere să vă aducem vești bune: am adăugat posibilitatea de a extinde numărul grupurilor până la 30! Bineînțeles, puteți stabili permisiuni separate pentru acestea, precum și să le organizați în ierarhia dorită.

Aflați mai multeNiciun comentariu
« 1 2 3 4 5 ... 8 9 »