blog-ul oficial uCoz

Cadou de Crăciun din partea uDesignerilor

Autor: Raver , 16:59 1261

În unele zone ninge deja, în altele încă nu, dar, cu toate acestea, Crăciunul şi Anul nou se apropie cu repeziciune :) Aşadar, serviţi o cană de ceai şi aşezaţi-vă într-un fotoliu confortabil, deoarece astăzi v-am pregătit un cadou!

Aflați mai multe2 Comentarii

Modificări la planurile tarifare: noi posibilităţi şi pachete

Autor: Raver , 22:30 1661

În ultimele luni am lucrat constant la pregătirea noilor tarife şi pachete, iar astăzi avem plăcerea să vi le prezentăm.

Începând cu data de 8 Septembrie vor fi disponibile noile tarife, însoțite și de noile opţiuni ale pachetelor:

Aflați mai multe10 Comentarii

Înregistrarea prin rețelele sociale + personalizarea câmpurilor (actualizarea 13-2014)

Autor: Raver , 18:33 1696

După mai multe luni de dezvoltare și testare, avem plăcerea să vă prezentăm o nouă inovație: înregistrarea prin intermediul rețelelor sociale, pentru toate website-urile create prin intermediul uCoz!

Aflați mai multe5 Comentarii

Aplicația My Sites pentru Android

Autor: Raver , 22:07 1818

Ne face o deosebită plăcere să vă prezentăm prima versiune (beta) a aplicației noastre pentru Android: "My Sites" disponibilă momentan în limbile rusă și engleză.

Aflați mai multe2 Comentarii

Actualizarea Comentariilor Sociale, a Magazinului Online și eliminarea unor erori (actualizarea 11-2014)

Autor: Raver , 18:33 1346

Această actualizare vine cu vești bune pentru proprietarii de magazine online dar și pentru cei care utilizează în mod frecvent noul sistemul pentru comentarii sociale!

Aflați mai multe4 Comentarii

Programarea postărilor (actualizarea 10-2014)

Autor: Raver , 20:03 2250

Opţiunea pentru programarea postărilor din cadrul modulelor a fost actualizată! Dacă până acum exista posibilitatea de a alege doar data la care o anumită intrare va fi adăugată, de exemplu aceasta urmând să fie publicată la ora 12:00 AM a zilei respective.

Aflați mai multe4 Comentarii

Noi instrumente pentru lupta și protecţia împotriva Spam-ului (actualizarea 9-2014)

Autor: Raver , 20:53 1358

Această nouă actualizare se adresează unei probleme des întâlnite, ce cauzează nenumărate neplăceri pentru mulţi utilizatori uCoz. Aşa cum vă puteţi da seama din titlu, actualizarea include atât noi instrumente anti-spam, dar şi unele cu rolul de a preveni spam-ul. De asemenea, aici veţi găsi şi informaţii despre măsurile eficient-generale, anti-spam.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Comentarii sociale şi raportările de Spam (actualizarea 8-2014)

Autor: Raver , 23:06 1662

Iată încă o veste bună pentru toți utilizatorii! Acum, la prima actualizare din vara lui 2014, facem un prim pas - unul uriaş credem noi, către "socializarea" website-urilor uCoz şi creșterea substanțială a protecţiei împotriva spam-ului. În acest context, avem plăcerea să vă prezentăm un nou sistem gratuit de publicare a comentariilor prin intermediul conturilor de pe reţelele sociale (acesta poate fi activat pe orice website uCoz), precum şi un filtru pentru spam, ce permite administrarea cu ușurință a comentariilor nedorite.

Aflați mai multe9 Comentarii

Crearea de subforumuri în cadrul modulului Forum (actualizarea 7-2014)

Autor: Raver , 16:50 1395

Da! Iată că avem o nouă lansare, pe final de primăvară și început de week-end! Așa cum v-ați dat seama din titlu, astăzi suntem bucuroși să anunțăm lansarea unei opțiuni îndelung așteptate - posibilitatea de a creea subforumuri. Ca idee, modulul Forum este unul dintre cel mai des actualizate module din cadrul uCoz. De exemplu, modificările pentru acest modul au fost incluse în cadrul actualizărilor anterioare, cum ar fi: Actualizarea 2-2013 și Actualizarea 10-2013.

Aflați mai multe4 Comentarii

Acum puteți personaliza culoarea fontului sau imaginii unui Filigran (Watermark)! (actualizarea 6-2014)

Autor: Raver , 16:48 1734

Trebuie să mărturisim că mulți dintre voi, utilizatorii noștri, au așteptat această actualizare și chiar ne-au sugerat-o de nenumărate ori. Așadar, astăzi ne bucurăm să putem anunța că în sfârșit a apărut! Posibilitatea de a utiliza diverse stiluri pentru filigran (Watermark) dar și de a încărca imagini pentru acestea, au fost adăugate în cadrul uCoz! Detaliile le găsiți mai jos.

Aflați mai multe4 Comentarii
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »